2021. július 27.
Zacher András, családfa kutató

Az elmúlt években egyre többen döntenek úgy, hogy felkérnek egy családfa kutatót, hogy akár a több száz éve élt rokonokat is felkutassa és egy családfán összegezze a származást. Ha Ön is szeretné megismerni családja múltját és egy családfát készíttetni, akkor keresse bizalommal Zacher Andrást!

[wp_ad_camp_1]

Családfa kutató munkája szerves részét képezi, hogy utána jár az elhunyt családtagoknak, igyekszik minél többet megtudni róluk, majd a munka végeztével elkészíti a komplett dokumentációt, a családfát és mindezt prezentálja a családtagoknak. Na, de miért is egyre érdeklődnek egyre jobban az emberek a családfa készítés iránt? A mai felgyorsult világban a többség leginkább a jövője miatt aggódik, abba fektet energiát, míg a múlt feledésbe merül és vele együtt az elhunyt elődök is. A legtöbb ember legfeljebb a nagyszüleit vagy a dédnagyszüleit ismeri. Viszont az ükszülők és a korábban élt rokonok kapcsán nagyon kevesen tudnak bármit is. Ugyanakkor egyre többekben merül fel az igény, hogy megismerjék honnan származnak, kik voltak egykori családtagjaik, milyen életet éltek, mikor és miben haltak meg.

Zacher András már húsz éve kutat családok múltja után és készíti el a családfákat. Ez nem csupán egy egyszerű családfát jelent néhány névvel és évszámmal, hanem általában egy hat-nyolc méter hosszúságú nyomtatott családfa rajzot jelent, illetve egy 250-300 oldalas családkutatási dokumentációt, mely rendkívül részletesen leírja a család összes megismert ágának történetét és az elhunyt családtagokról minden megismert fontos információt. A múlt családján keresztül elevenedik meg.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs