2020. szeptember 06.
Xfinity házi biztonsági berendezés

Az Xfinity Home méltó választás az otthoni biztonság szempontjából, bár nem a legelegánsabb vagy leginnovatívabb megoldás a piacon.

[wp_ad_camp_1]

De ha egy alapvető, költséghatékony biztonsági rendszert keres, az Xfinity Home könnyen összekapcsolható a meglévő televíziós és internetes szolgáltatásokkal. Az otthoni biztonsági érzékelők és kamerák telepítésekor úgy érezheti magát, mintha még egy csúcstechnológiás rendszert adna hozzá az életéhez. Miért bonyolítja a dolgokat a szükségesnél jobban? Az Xfinity, a televízió és az internet népszerű szolgáltatója egyszerűsíti a dolgokat azzal, hogy a kábeltársaság technikusa érzékelőket tesz az ajtókra, kamerákat telepít és érintőképernyős hubot állít fel a működésük kezeléséhez. Az Xfinity által biztosított biztonság és más otthoni technológiák együttes használata gyakran csökkenti a havi költségeket.

Az Xfinity Home más előnyökkel is jár. Élesítheti és hatástalaníthatja a rendszert a televízió X1 hangvezérlőjével. Az Xfinity Home nem kevesebb, mint öt különböző módot kínál a rendszer élesítésére és hatástalanítására: Egy kis érintőképernyő a bejárati ajtónál, az Xfinity Home mobilalkalmazás, az X1 hangalapú televíziós távirányító, vezeték nélküli gomb alapú kezelő, és az Xfinity webes irányítópultja. Nagyon előnyös lehet, ha ennyi hozzáférési pont van. Másrészt az interfészek mindegyike eltérően működik, így időbe telik kitalálni, hogy melyik vezérlőt kell használni. Például a vezeték nélküli billentyűzeten – ideális az ágy mellett például- van egy színes jelzőfény, de nincs képernyő. A borostyánsárga fény azt jelzi, hogy az egyik ajtaja nyitva van, de nincs információ arról, hogy melyik ajtaja van nyitva. Tapasztalataink alapján az érintőképernyős hub volt a legjobb módja a rendszer élesítésének.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs