2020. december 13.
Washington állam legbájosabb kisvárosai

Washingtont részben hegyek, részben sűrű erdők, masszív, bonyolult tengerpartok borítják, és minden természeti szépséggel rendelkezik, amire vágyhat Amerika csendes-óceáni északnyugati részén. A horgászat, a fakitermelés és a bányászat gyökerére épülő washingtoni kisvárosok tükrökként viselkednek múltjuk gazdagságában.

[wp_ad_camp_1]

1891-ben hivatalosan várossá válva Anacortes a Skagit megyei Fidalgo-szigeten található. A környék összes vízével és kis szigetével Anacortes méltán ismert a washingtoni állami kompok kikötőjéről, és olyan közeli helyei vannak, mint a San Juan-sziget és még a kanadai Vancouver-szigeten található Victoria is. Ez a kis város ismert az Erie-hegyről, ahol a festői ösvényeken a túrázás és séta kilátást nyújt a hegyekre. A környék tengerészeti története érdekében látogasson el az Anacortes Wt Preston Múzeumba, ahol egy ritka és történelmi gőzhajó fedezhető fel. A gyönyörű Bainbridge-sziget az utóbbi években hírnevet szerzett, mint a Grace klinika című amerikai tévésorozat jeleneteinek színtere.

Nemcsak a show rajongói számára ismerős a helyszín, hanem a stílusos seattle-i embereknek is, akik fél órás komputat tesznek Seattle belvárosából, hogy időt töltsenek a laza, vízparti városban. A Bainbridge-sziget ideális kiruccanás a szabadtéri szerelmesek számára, rengeteg természet öleli körül a környéken. Egy bicikli bérlése a város körüli pedálozáshoz és a Bainbridge-sziget egyik elegáns éttermének kipróbálása elengedhetetlen. A gyönyörűen festői északi kanyart a Si hegy impozáns alakja uralja. Lehet, hogy ez a lenyűgöző csúcs kissé túl sok a túrázáshoz, de van egy népszerű nyomvonala, amely egy sokkal kisebb csúcs – a Kis Si – tetejére vezet. Látogasson el ide, ahonnan hihetetlen kilátás nyílik a városra és magára a hegyre. North Bend tökéletes kisvárosi hangulatot áraszt, amelyet még tökéletesebbé tett az a tény, hogy ez a forgatási helyszín – és inspiráció – David Lynch kultikus tévésorozatához, a Twin Peaks-hez.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs