2022. január 19.
Világszínvonalú szendvicspanel gyártói áron elérhető

A szendvicspanel az épületek falainak és tetőinek burkolására szolgáló termék. Mindegyik panel hőszigetelő anyagból készült magból áll, amely mindkét oldalán fémlemezzel van bevonva. A szerkezeti erőket az acélváz vagy más tartókeret hordozza, amelyhez a szendvicspaneleket rögzítik.

Szendvicspanel gyártói áron vár mindenkit a szendvicspanel.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és tekintse meg teljes szendvicspanel kínálatunkat az árakért. A szendvicspanelek típusait általában a magként használt hőszigetelő anyag szerint csoportosítják. Az EPS (habosított polisztirol), ásványgyapot és poliuretán (PIR vagy poliizocianurát) maggal ellátott szendvicspanelek mind könnyen elérhetőek. Az anyagok főként hőszigetelő teljesítményükben, hangszigetelő teljesítményükben, tűzállóságukban és súlyukban különböznek egymástól. A szendvicspanelek széles körben elismertek számos előnyük miatt, elsősorban a költségek miatt. A keretes vagy csapos válaszfaltechnológia (szendvicspanelekkel bélelt keretek) és a hagyományos, falakon alapuló építési technológiák összehasonlítása három kulcsfontosságú területen tárja fel a szendvicspanelek előnyeit: egy épület építése mindkét technológiával hasonló beruházási szintet igényel. Az összehasonlítás ezen a területen magában foglalja az építőanyagok, a munkaerő és a szállítás költségeit.

Egy hagyományos falazási eljáráson alapuló épület 6-7 hónapig tarthat. Egy azonos térfogatú, csapos válaszfalakat használó épület mindössze 1 hónapot vesz igénybe. Az építési idő üzleti szempontból kritikus. Minél hamarabb üzembe helyeznek egy termelő épületet vagy raktárt, annál hamarabb megtérül a befektetés. A kész szendvicspanel szerkezeti részek és burkolatelemek a helyszínre érkeznek, majd összerakják őket. Szendvicspanel elérhető tehát a szendvicspanel.hu weboldalon a lehető legjobb áron, mindenféle építkezési feladathoz.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs