2015. április 27.
Véletlen egybeesések: megjósolt katasztrófák

Az összeesküvés-elméletek körül mindig folyik a vitatkozás, hogy vajon kinek is van igaza. Számtalan könyv vagy film tesz utalásokat, amelyekre felfigyelnek az emberek. De vannak olyan megnyilvánulások, amelyek konkrét eseményre, titokra vagy katasztrófára hivatkoznak. Most konkréten két olyan helyzetre gondolunk, amelyek megmozgatták a világot.

[wp_ad_camp_1]

Az első a Titanic hajó elsüllyedése. Köztudott, hogy a hajó egy jéghegynek ütközött, és a tragédia áldozatainak a száma eléri a kétezret. Pontosan 14 évvel korábban jelent meg egy hasonló témával foglalkozó könyv, amely a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajójának katasztrófáját dolgozza fel. A könyv címe Titan, ami majdnem megegyezik a Titanic hajó nevével. A két vízi jármű méretei is nagyon hasonlóak voltak. Ezen felül számtalan egyéb átfedés is található a két hajóval kapcsolatosan. Konkrétumként az is meg van említve, hogy a hajó felszereltsége igencsak szegényes volt, kevés mentőcsónakkal rendelkezett. A könyv íróját nagyon sokan prófétának is tartották. Mások szerint igazi merényletnek számított a hajó elsüllyesztése.

A másik furcsa megfigyelés az ikertornyokhoz kapcsolódik. A hivatalos magyarázat szerint terrortámadás érte a tornyokat, de természetesen vannak olyan emberek, akik ezzel egyáltalán nem értenek egyet. Sokan úgy vélik, hogy maga az amerikai kormány emberei állnak a háttérben. A merénylet tervezése már régóta ki volt dolgozva. Konkrétumokat egy 1997-es népszerű amerikai rajzfilmben találunk. A rajzfilmben egy újságcímlapja jelenik meg, amint egy busz található, valamint egy 9 dolláros árjelzés és az ikertornyok. A tornyok árnyékából láthatóan ki lehet olvasni a 911-es kombinációt, ami viszont pont szeptember 11-e, a katasztrófa napja.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs