2022. július 23.
Vélemény a jótékony hatású levendulavízről

A MagicHerb egyik vásárlója úgy döntött kipróbálja a márka levendulavizét, majd tapasztalatait meg is írta, ami a többi vásárlónak is segítség lehet. Az alábbiakban eláruljuk, hogy a vásárló milyen tapasztalatokat szerzett a termék tesztelése során.

Levendulavíz csodát tesz a bőrrel, ezt a vásárló is alátámasztotta. Az érzékeny bőr számára is kiválóan alkalmas, ugyanis anélkül tünteti el a felesleges zsírt az arcbőrről, hogy kiszárítaná az arcbőrt. A levendulavíz használatával a bőr igazán széppé és kiegyensúlyozottá válik még a nyári hőségben is. A vásárló elárulta, hogy a nyári hőség rendszerint komoly megterhelést jelent bőre számára, ugyanis az izzadás miatt arcbőre rendszerint kipirosodik és ami ennél is nagyobb probléma, hogy pórusai bedagadnak. A levendulavíz használatával viszont ezt egyáltalán nem tapasztalta, ugyanis arcbőre ragyogóvá vált, melynek tapintása és látványa is kellemes volt. A siker fellelkesítette a vásárlót, viszont nem sokáig örülhetett, ugyanis a munkahelyén kapott egy terméktesztelési lehetőséget, arcszérumok kipróbálására. A több hetes terméktesztelés hatására apró pattanások jelentek meg az arcán, az egyik termék pedig allergiás reakciót okozott.

A teszt abbahagyását követően újra a levendulavíz felé fordult, amellyel reggel és este is óvatosan átdörzsölte a bőrét egy vattapamacs segítségével. Három nap elteltével az arcpír enyhült, az apró pattanások pedig eltűntek. Mindezt úgy, hogy a bőrét egyáltalán nem szárította ki a levendulavíz, sőt inkább táplálta. A MagicHerb levendulavíz igazán kellemes illattal rendelkezik. A kellemes illat csökkenti a szorongást és növeli a koncentrációt. A levendulavíz nem csupán a nyári hőségben táplálja és tisztítja a bőrt, hanem télen is, így a vásárló nem tapasztalta a hideg évszakban megszokott fejbőr szárazságot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs