2020. november 08.
Vegnum kiváló hatású multivitamin és ásványi anyag

A téli időszakra meleg és réteges öltözettel készülnek az emberek, hogy meg ne fázzanak, azonban a többség megfeledkezik a szervezet belső támogatásáról. Sajnos hazánkban a gyümölcs és zöldség fogyasztás meglehetősen elmarad az európai átlagtól.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin és ásványi anyag – Sajnos hazánkban a legtöbb ember nem veszi kellőképp komolyan a megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs fogyasztás általi vitamin bevitelt, aminek eredményeként a szervezet nem jut elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz. Így télen a különféle légúti megbetegedések könnyen ágynak döntik a legyengült immunrendszert. Az EUROSTAT által végzett felmérés rávilágított, hogy Európában a magyar emberek gyümölcs és zöldségfogyasztás terén az utolsó helyek egyikét foglalják el. A tápanyag szegény étrend és az egyéb tényezők, mint például a pihenés és a rendszeres testmozgás hiánya, hozzájárulnak ahhoz, hogy a téli hónapokban a többség könnyebben kap el különféle betegségeket és dől ágynak legyengült immunrendszere miatt. Ha szeretné immunrendszerét megerősíteni, hogy felkészüljön a téli megbetegedésekkel tűzdelt időszakra, akkor érdemes a vitaminokat és ásványi anyagokat étrendkiegészítő multivitaminnal pótolni szervezetében!

Ha nincs ötlete milyen multivitamin készítményt vásároljon, akkor érdemes a Vegnum Multi-D vitamint választani, mely egy kiváló felszívódású komplex multivitamin, ami tartalmazza a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat egyaránt. A Vegnum Multi-D vitaminban a D-vitamin innovatív, mikrokapszulázott formában van jelen, így még hatékonyabban hasznosul a szervezetben. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Vegnum Multi-D komplex hatású multivitaminról, akkor érdemes ellátogatni a vegnum.hu webáruházba, ahonnan meg is rendelheti a vitamint!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs