2022. február 06.
Vásároljon géptárolót a Gravettinél!

A gazdálkodás gyökeresen megváltozott, és számos kihívással kell megbirkóznia, miközben az erőforrások csökkennek. E változások támogatására életképes, gazdaságos és fenntartható megoldásokat javasolunk. A mezőgazdasági erőforrások értéket termelnek, és ezeknek az új fejlesztéseknek elengedhetetlen része a géptároló berendezés.

Géptároló elérhető a lehető legjobb áron a gravetti.hu weboldalon, ezért mindenképpen keressen fel minket ha ön is régóta keres már profi és megbízható tárolót. Egy sikeres gazdaság működtetéséhez rengeteg felszerelésre, kellékekre és gépekre van szükség, és tulajdonosként ki kell találnia, hogy mindezt hova tegye. Sajnos az igényeknek való megfeleléshez elegendő tárolóhely felépítése költséges és időigényes lehet. Lehet, hogy a gazdaság gyorsabban nőtt, mint várta, vagy a régebbi, lepusztult istállók már nem tudják megvédeni a felszerelést az állatoktól, rovaroktól és az időjárástól. Nem mindig engedheti meg magának, hogy a semmiből építsen új felszerelésű géptárolót. Itt jön a képbe a Gravetti. Egyedi tervezésű, gazdaságbarát oszlopépítő készleteinkkel egyszerűen és minimális költséggel gyorsan felállíthatunk új gabonatároló és géptároló épületeket.

A géptároló megrendelése a méretezéssel kezdődik. Számítsa ki, mekkora hely van a gazdaságban egy új géptároló számára, és mekkora lesz az épület, hogy el tudja tárolni az összes készletet vagy gépet, hogy elegendő hely maradjon a munkához. Olyan készleteket kínálunk, amelyek lehetővé teszik akár 100” széles mezőgazdasági épületek áthidalását, így bármilyen méretű mezőgazdasági felszerelést biztonságosan tárolhat ezekben a géptárolókban. Miután eldöntötte a megfelelő szélességet, gondoljon a magasságra. A nagy mezőgazdasági épületek általános szabálya az, hogy az eresz magassága két lábbal magasabb kell legyen, mint a legnagyobb ajtónyílás. További információkért nem árthat benézni hozzánk a gravetti.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs