2016. január 11.
Űzze el a rossz szagokat! Szifontisztításra fel!

Kellemetlen szagokat észlel a lefolyóból? Könnyen lehet, hogy Önnek is szennyeződésekkel telitődött a szifonja. Ettől azonban nem kell megijedni, hiszen ez a probléma könnyen orvosolható. Mi sem egyszerűbb, mint kitisztítani a szifont, vízzel feltölteni, és újra minden folyhat a régi medrében. Mindehhez pedig szakszerű tanácsot kérhet az EURO Gáz Hungaria Kft. Profi Duguláselhárító csapatától.

[wp_ad_camp_1]

A szifon tisztítása nem nagy ördöngösség, szinte bárki elvégezheti saját maga, nem szükséges hozzá feltétlenül szakembert hívni. Viszont időről időre biztosan el kell végezni, hiszen bizonyos időközönként biztosan nálunk is megtelik a szifon szennyeződésekkel, baktériumokkal, melyek aztán kellemetlen szagokat vagy éppen dugulást is okozhatnak. Ennek gyakorisága attól függ, hogy milyen szennyeződéseket engedünk a lefolyónkba, milyen szűrőket használunk, és hogy milyen gyakran végzünk lefolyótisztítást. Mielőtt azonban nekikezdenénk a szifon tisztításának, legyünk előretekintőek, és használjunk vödröt, hiszen vegyük figyelembe, hogy víz található benne, mely azt lecsavarva kiömlik. Azonban, ha mégis szakemberre bízná ezt a munkát, vagy csak további tanácsokat szeretne kapni a tisztítással kapcsolatban, válassza a Profi Duguláselhárítót, akik már több mint 20 éve könnyítik meg Budapest és egész Pest megye lakosságának az életét!

Ne hagyja hát tovább, hogy a kellemetlen szagok befolyásolják közérzetét, tisztítson maga, vagy kérjen hozzá segítséget az EURO Gáztól, és szüntesse meg a problémát! Kérjen tőlünk ingyenesen tanácsot honlapunkon, a profidugulaselharito.hu-n keresztül, vagy hívjon minket a +36 30 698 1752-es telefonszámon! Munkatársaink gyorsan válaszolnak az email címünkre, az info@profidugulaselharito.hu-ra küldött üzenetére is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs