2021. február 09.
Utazás okosan velünk! A legjobb ajánlatok az axa-assistance.hu-n

Amikor utazik mindig vigyen egy extra pulóvert a gépre, még akkor is, ha kint 35 fok van. Használja a pulóvert, ha a légterelő kissé agresszív a váróban vagy az utastérben. A pulóverek rögtönzött párnákként is szolgálnak ha valamit a bordák és az üléstámla közé kell tenni alvás közben. Könyvek vagy táblagépek olvasásakor a karjainak párnájaként is szolgálhat.

[wp_ad_camp_1]

Utazás okosan hasznos tippjeinkkel elérhető az axa-assistance.hu weboldalon, ezért nézzen be bátran hozzánk és tudjon meg mindent arról, hogy a mai világban mit jelent az okos utazás. Tartson egy üres műanyag kulacsot magánál. Győződjön meg róla, hogy üres, mielőtt átmegy a biztonsági vizsgálaton. Ezután töltse meg a másik oldalon. Szinte az összes repülőtér rendelkezik valahol ingyenes vízzel. Megtakarítja a repülőtéri vízdíjak fizetését. A műanyag vizes palack frissítése egy fém palackra is jó megoldás. Igen, rozsdamentes acélból készült vizes palackot is hordozhat repülőn. Érdemes egy vastag fém kulacsot vagy termoszt hordozni, hogy két (vagy annál is több) célt szolgáljanak. Az egyik az, hogy vizet és forró italokat is tárolhatok benne.

Vigye magával az útlevelének fénymásolatait és tartalék útlevél méretű fényképeket. Minél többet utazik egzotikusabb helyekre, annál nagyobb valószínűséggel lesz szüksége ezekre igény szerint. Ha többször is belép egy országba, készítsen bankszámlakivonatokat bevándorláshoz. Lehet, hogy szeretnék látni, hogyan támogatja magát. Vizsgálja át útlevelét és hitelkártyáit, és töltse fel azokat a Google Drive-ra, a Dropbox-ra vagy az Evernote-ra. Ügyeljen arra, hogy jelszóval védje ezeket a szolgáltatásokat, mert elveszítheti telefonját. Amennyiben még több tippet és hasznos infókat olvasna, keresse fel weboldalunkat az axa-assistance.hu-t.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs