2022. november 17.
Utazás babával és az egész családdal!

Ha egy nagyon homályos úti célról utazik egy feltörekvő országon belül, és nem talál választ az anyatej bevitelére vonatkozóan, akkor a legjobb, ha egy B-tervvel rendelkezik, például elegendő tápszert visz magával por formájában, hogy kitartson. repülésre, vagy repülés közben pumpálást vagy szoptatást tervez.

Az utazás babával nem mindig egyszerű! Amikor külföldön foglal szállást a célállomáson, vegye figyelembe az olyan dolgokat, mint a babaszükségletek, a bababarát ruhák, a mosás lehetősége, valamint a tej és tápszer melegítése, hűtése és tárolása. Ha több helyre, konyhára és mosási lehetőségre van szüksége, jó ötlet lehet egy nyaralóbérlés a szálloda helyett. Ha a baba szilárd ételeket eszik, győződjön meg arról, hogy a közelben vannak éttermek vagy szupermarketek, ahol pontosan azt kaphatja meg, amire szüksége van. Egy kis utazás előtti kutatás segíthet abban, hogy magabiztosan és kényelmesen érezze magát, amikor babájával utazik, függetlenül attól, hogy melyik szállodában vagy lakásbérlésben szeretne megszállni. A babával való csomagolás bizonytalannak tűnhet, de nem feltétlenül az. Csak győződj meg róla, hogy mindenből elegendő legyen a járat átvészeléséhez, plusz egy kis plusz késés vagy járattörlés esetén. A becsomagolandó dolgok pontos listájáért tekintse meg ezt a cikket arról, hogyan csomagoljunk – és hogyan készüljünk fel – a babával való utazáshoz.

Extra hosszú repülések esetén próbáljon meg mindent kéznél tartani, hogy a baba kényelmesen szunyókálhasson, például egy cuccot, takarót, cumit és egyebeket. Legyen kéznél váltóruha az egész család számára, ha zűrzavaros helyzetbe kerülne, és legyen elegendő réteg egy géphez, ahol meleg vagy hideg lehet. A babahordozó is kulcsfontosságú lehet. Keressen minket az axa-assistance.hu weboldalon!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs