2020. augusztus 11.
Utas és poggyászbiztosítás vár mindenkit!

Otthagyta végre az irodai stresszt, és  elindult a tökéletes nyaralásra? Ha az időjárás jó, és a repülés időben megtörténik, akkor szerencsésnek érezheti magát. De mi van akkor, ha a poggyász eltűnik? Ami még rosszabb, hogy az összes utazási csekkje a bőröndjében volt.

[wp_ad_camp_1]

Utas és poggyászbiztosítás vár mindenkit az axa-assistance.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha úgy gondolja önre is ráférne egy szuper utasbiztosítás. Útlevél, poggyász vagy dokumentumok elvesztése: ez valószínűleg a legrosszabb helyzet, amelyet utazás közben elképzelhet. De ha van utazási biztosítása, akkor kéznél is van a segítség. Elveszett útlevél esetén a biztosítás visszatéríti a másolat vagy egy új példány megszerzésének költségeit. Hiányzó vagyontárgyak esetén a veszteséget jóváhagyott összegig megtérítik, míg ha a poggyász késik, akkor visszatérítést kap a személyes tárgyakért, amelyeket időközben meg kell vásárolni. Ez hatalmas segítség lehet, amikor várakozik a poggyász felbukkanására. Egészségügyi problémák: Senki sem akar megbetegedni nyaralása alatt. Orvosi szövődmények vagy súlyos testi sérülések bármikor előfordulhatnak. Ezért fontos az utazási biztosítás. Ez biztosítja a szükséges orvosi ellátás megszerzését vészhelyzet esetén, akár egy kórházba vinni, akár egy közeli családtagot repülni, ha Ön diák.

Utazási biztosítás mellett igénybe veheti a külföldi kórházi ápolásos biztosítást is. Repülési törlés vagy késés: manapság ez egy gyakori hiba. Lehet, hogy a légitársaság hibája, természeti veszélyről van szó vagy személyes probléma áll fenn. Minden esetben visszatérítést kap a biztosítási ütemterv szerint. Tegyük fel, hogy törölnie kell az utazási terveit. Mi történik azzal a pénzzel, amelyet a repülőjegyre és a szállodafoglalásokra költött? Nem vesztegetheti el. A biztosítás visszatéríti a fel nem használt szállodai költségeket és az utazási jegyeket is. Bővebben erről az axa-assistance.hu-n olvashat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs