2020. február 27.
Új területen bontogatják szárnyaikat az ATP szövegírás munkatársai

Az ATP szövegírás munkatársai izgatottan számoltak be arról, hogy egy új területen próbáljak ki magukat. Természetesen a szövegírás megmarad főtevékenységként, azonban emellett most már eBook készítéssel is kiegészül a szolgáltatási paletta.

[wp_ad_camp_1]

Az ATP szövegírók új tevékenységéről bővebb információkért katt ide! Az ATP Szövegírás munkatársai újabb területen bontogatják szárnyaikat, ami némileg kapcsolódik a szövegíráshoz is. Az eBook írás kapcsán úgy nyilatkoztak: „kicsit olyan, mintha könyvet írnánk”. Valóban, hiszen az eBook megírása nem kis feladat és akárhogy is nézzük tényleg könyvekről van szó. A feladat az volt, hogy egyedi, edukatív tartalmat hozzanak létre, ami kutatómunkát, utánajárást igényelt, így sokkal komplexebb feladat, mint például egy egyszerű blogbejegyzés megírása. Azonban igazán élvezetes, új kihívásokat tartalmazó munka. Bővebb információkat nem igazán árulhatnak el a munkáról a titoktartási megállapodás miatt. Az ATP Szövegírás kínálati palettája tehát kiszélesedett, amibe nem csak az eBook megírása, hanem a grafika megalkotása is hozzátartozik! Ennek értelmében magas minőségű grafikai szolgáltatással is állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Az ügyfeleknek csak meg kell álmodniuk milyen e-bookot szeretnének, az ATP Szövegírás csapata pedig megvalósítja az álmot. Az eBook készülhet angol és magyar nyelven egyaránt, ahogy az ügyfél szeretné. Manapság nagyon praktikus az eBook, hiszen az ember bármelyik okos készülékén képes olvasni, az ATP szövegírói pedig érzékelték a piaci rést. Természetesen a hagyományos könyveket nem szorítja ki, azonban egyre népszerűbb, ezt kár is volna tagadni. Ha Ön is szívesen elkészíttetné e-bookját, akkor látogasson el az atpszovegiras.hu weboldalra!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs