2021. szeptember 01.
Tv2 műsor online megtekintése

A TV2 Magyarország legnagyobb privát televíziós műsorszolgáltatója, és 1997 októberében az első magántelevízió volt, amely adásba került. Sorozatokból és saját gyártású műsorokból álló sokszínű műsort sugároznak a 18-49 éves fiatalok reklám szempontjából releváns célcsoportja számára.

Tv2 műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, ahol nemcsak a mai, hanem akár az egész heti műsort is megtekintheti méghozzá teljesen ingyenesen. Az alapító tulajdonosok az SBS médiacsoport és a magyar MTM csoport voltak. 2007 -ben a TV2 -t megvásárolta a FEM3, a PRO4 és a Super TV2 csatornákat is üzemeltető ProSiebenSat.1 Media AG-től. 2013 decemberében a tulajdonos hivatalosan Simon Zsolt vezérigazgató és Yvonne Dederick pénzügyi igazgató lett. Átvették a magyar műsorszóró láncot, valamint a román műsorszolgáltatókat is. A magyar versenyhatóság 2015. október 30-án jóváhagyta Andrew G. Vajna magyar-amerikai filmgyártónak, hogy megvásárolja a TV2 médiacsoportot. Az árnak 63,5 millió eurónak kellett lennie. Vajna, aki közel áll Orbán Viktor nemzeti konzervatív kormánypártjához, a Fideszhez, 2011 óta a magyar filmipar kormánybiztosa is. Simicska Lajos magyar médiavállalkozó, aki 2015 februárjában Orbán Viktorral való szünet után „totális médiaháborút” hirdetett, megelőző állításokat támasztott alá, amelyeket a korábbi tulajdonosok cáfoltak.

2015-ben a TV2 csoport négy televíziós csatornát tartalmazott: TV2, Super TV2, FEM3 és PRO4. A TV2 az RTL Klub legnagyobb riválisa a legnézettebb magyar magáncsatornák rangsorában elért első helyért. 2016 -ban 7 tévécsatorna indult: Izaura Tv, Mozi +, PRIME, Spiler 1 (Sport), TV2 Comedy, Tv2 Kids, Tv2 Séf és Zenebutik. 2019 -ben a nézők továbbra is két tévécsatornát nézhettek: Jocky Tv, Moziverzum. A Tv2 Media csoport 2020-ban vásárolta meg a szlovén Planet, Planet 2 és Planet Plus televíziókat. A Tv2 online platformja: tv2play.hu. Amennyiben ennél is többet tudna meg keresse fel a musor.tv-t.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs