2021. október 17.
Történelem érettségi felkészítő online elérése!

Próbáljon hangosan olvasni a tankönyvből, miközben tanul a történelem érettségire, és mondja el, amit ír, amikor létrehozza a kártyákat. Kipróbálhatja azt is, hogy felveszi amikor elolvassa a tankönyvet vagy a kártyákat. A felvétel hallgatása közben kövesse a jegyzeteket vagy a kártyákat.

[wp_ad_camp_1]

Történelem érettségi felkészítő online várja önt is az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk, ha ön is többet tudna meg az érettségiről vagy a felkészülésről. Használjon emlékeztető eszközöket a tények memorizálásához. A memorizálás unalmas lehet, de a tények gyors, buta módszereinek felhasználásával móka is lehet. Még jobb, hogy hatékony a tények tisztán tartására is. Olvassa el a kurzus tantervét az átfogó témák azonosításához. A kurzus tanterve az a dokumentum, amely felsorolja az egyes foglalkozások témáját és a szükséges olvasmányokat. Nézze át a tantervben felsorolt ​​címeket, egységeket és egyéb információkat, hogy nyomokat találjon arról, hogy a kurzus nagyobb témái hogyan illeszkednek egymáshoz.

Szintetizálja az információkat vázlat vagy tanulmányi útmutató készítésével. Készíthet tanulmányi útmutatót vagy vázlatot, miután átnézte a tantervet, és megérezte, hogy az érettségi során hogyan szervezheti az információkat. Tanulmányi útmutatója nem sok haszonnal jár, ha egyszerűen másolja az jegyzeteit. Keresse meg a legfontosabb témákat a jegyzeteiben, húzza ki az alapvető információkat, és tegye be a vázlatába. Például, ha a Rózsák háborúját vázolja fel, tanulmányi útmutatójának egyik részében felsorolhatná Lancaster és York házainak legfontosabb tagjait (dátumukkal és címükkel együtt). Ezután felvázolhatja a házak közötti versengés okait. Végül sorolhatná a legfontosabb csatákat és azok dátumát. Bővebb leírásért nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs