2019. november 15.
Török nyaralás az invia.hu weboldal jóvoltából

A török Riviéráról már sokat hallottunk és Törökország mesés világáról is. Azonban Törökországról nem elég olvasni vagy képeket nézni, át kell élni a török táj és városok által nyújtott csodát egy nyaralás keretein belül.

[wp_ad_camp_1]

Török nyaralás az Invia.hu weboldal kínálatában! Ha már régóta kacérkodik a gondolattal, hogy Törökországba utazzon, akkor eljött az ideje, hogy valóra váltsa ezt az álmát! Törökország egy gyönyörű hely, ahova mindenképp megéri ellátogatni. A hely, az emberek, a gasztronómia és még hosszan sorolhatnánk. Gyakorlatilag nap estig tudnánk mesélni arról, hogy miért érdemes ellátogatni Törökországba, azonban az az igazi, ha saját szemével csodálja meg. Törökországban megannyi csodás mecset van, azonban, ha szeretne bemenni és nem csak kívülről csodálni, akkor ahhoz illően kell felöltözni. Egy szóval hosszú ruházatot is érdemes csomagolni, valamint egy kendőt, ami a nők fejét és vállait takarja. Ha nincs nálunk, akkor kapunk egyet, viszont, ha nem akarunk más után kendőt hordani, akkor érdemes sajátot vinni.

Ha valamelyik török városban van, különösen, ha Isztambulban, akkor a bazárba mindenképp érdemes ellátogatni. Itt gyakorlatilag mindenfélét lehet vásárolni. Alkudni pedig kötelező. A törökök nagyon kedvelik a magyarokat, így, ha megtudják, hogy honnan jöttünk, gyakran adnak extra kedvezményt. Amolyan testvérnépként kezelnek bennünket. Igazán vendégszerető népek, akik nagyon segítőkészek. Érdemes még ellátogatni a Boszporuszhoz, ami az Európát Ázsiától elválasztó tengerszoros neve. Megéri kirándulóhajóval utazni itt, mivel csodaszép látvány tárul a szemünk elé az óvárosról. Törökországi utazási ajánlatokért látogasson el az invia.hu weboldalra és foglalja le utazását még ma!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs