2019. október 08.
Tippek a villámgyors barnulás érdekében

Amikor beköszönt a nyár, akkor előkerülnek a szebbnél szebb kisruhák, rövidnadrágok, illetve a bikinikről nem is beszélve. Ahhoz, hogy tökéletes formában legyünk nyárra nem csak az alakunkra kell oda figyelni, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy eléggé barnák legyünk.

[wp_ad_camp_1]

Sokan a természetes napfényre esküsznek, viszont most olyan tippekkel készültünk, melyek alkalmazása esetén sokkal könnyebben érhetjük el az áhított bronzos színt. Az egyik legfontosabb tipp, melyet érdemes megfogadni, hogy a barnulást semmiképpen se akkor kezdjük, amikor már itt az ideje villantani. Legjobb előre rádolgozni. Vagyis mielőtt kivillantanánk a habfehér lábainkat célszerű egy kicsi segítséget kérni, pl. egy szolárium által. Sokan vélekednek úgy, hogy bizony káros. Ám mi sem károsabb annál, ha a tűzőnapra merészkedünk habfehéren, majd jól oda kozmálunk. Ennek megelőzése érdekében célszerű egy kis előbarnításon részt venni. Melyre legjobb a szolárium. Ugyanis a hírtelen túlsok nap szó szerint sokkolhatja a bőrünket. Amennyiben azt szeretnénk, hogy szép egyenletes barnák legyünk, akkor mi sem lehet jobb megoldás mint előtte jó alaposan leradírozni a bőrünket. Tehát, ha tudjuk, hogy másnap strandolni fogunk, akkor ajánlott már előző este elvégezni az alapos felkészülést.

Nagyon sokan esnek abban a hibába, hogy mivel ők kiváló bőrtípussal rendelkeznek és könnyen barnulnak, így nekik nincs szükségük naptejre. Ilyen nincs, ez egy olyan tévhit amely akár nagyon veszélyes is lehet. Ugyanis naptejre mindenkinek szüksége van, hiszen ez által óvhatjuk meg a bőrünket a káros napsugaraktól. Annak érdekében, hogy igazán hatásos és gyors legyen a barnulási folyamat javallott olyan termékeket választani, melyek ezt könnyebben elősegítik. Ilyen lehet a kakaóvaj, vagy azok a termékek, melyekben megtalálható a béta-karotin.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs