2016. október 04.
Texas legszebb helyei

Azt mondják Texasban minden sokkal nagyobb, és ez a kijelentés igaz is, hiszen nagyon nagy a listája a tenni- és a látnivalóknak. A texasi emberek meglehetősen büszkék, és ez igazából jogos is, hiszen van mire büszkének lenniük. Ha önt éppen a történelem, a művészetek, vagy a cowboy kultúra érdekli, itt garantáltan mindent megtalálhat és megtudhat ezekkel kapcsolatban.

[wp_ad_camp_1]

Ha Texasban jár, kötelező fellátogatnia San Antonio-t, ami Texas állam 3. legnagyobb városa. A város szíve a belvárosban van, köszönhetően a rengeteg étteremnek, illetve szórakozási lehetőségnek. A belváros ezen kívül otthont ad a híres Alamonak is, ami egy nemzeti határkő. Ez a határkő emlékezik meg a legendás csatáról, amit Alamoban vívtak. Ha már Texasban jár, akkor nem érdemes kihagynia Texas legnagyobb városát, Houston-t sem, ami arról híres, hogy itt található a NASA központja. A város legnagyobb turisztikai látványosságai a Warehouse negyedben találhatóak Houston belvárosában, szóval utazzon oda és csodálja meg a belvárosi alagúti rendszert, és fedezze fel a belvárosi akváriumot amely lélegzetelállító látványt nyújt.

A Padre Island Nemzeti Tengerpart is a kötelező látnivalók között van, ami egy igazi kincs, ahol csakis kék vizet lehet látni mindenhol. A sziget tele van vadon élő állatokkal, és ez Texas egyik legfontosabb madármegfigyelő helye, ráadásul a sziget elvezet a South Padre Island-hez, ami egy nagyszerű helyszín családi vakációkhoz. Végül pedig Galveston-t sem érdemes kihagyni, ami egy rendkívül népszerű nyaralóhely, amely büszkélkedhet homokos tengerparttal, illetve végtelen vásárlási, illetve étkezésin lehetőségekkel. Ha Galveston-ban jár, akkor ne felejtse el megnézi a gyönyörű történelmi épületeket, valamint csobbanni is érdemes egyet a vízben, a pedig pihenésre vágyik, akkor sétáljon egyet a Pleasure Pier-en.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs