2021. március 02.
Terhességi teszt rendelés online

Ha a terhességi teszten pozitív eredményt kap, akkor biztosan terhes. Ez igaz lehet bármennyire is halvány a vonal, a szín vagy a jel. Ha pozitív eredményt ér el, érdemes felhívnia orvosát, hogy beszéljen a következők lépésekről.

[wp_ad_camp_1]

Terhességi teszt rendelés online elérhető a gyogyline.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent a tesztekről és azok hatékonyságáról. Nagyon ritka esetekben hamis pozitív eredményt kaphat. Ez azt jelenti, hogy nem terhes, de a teszt szerint az. Bizonyos gyógyszerek, például nyugtatók, görcsgátlók, altatók és termékenységi gyógyszerek, hamis pozitív eredményeket okozhatnak. Ha negatív eredményt kap, valószínűleg nem terhes. Ha negatív eredményt ér el, próbáljon meg kb. egy héten belül újra tesztelni, hogy ellenőrizze. Néhány otthoni terhességi teszt azt javasolja, hogy ezt tegye függetlenül az első eredményeitől. Ha kétszer próbálja ki a tesztet, és különböző eredményeket kap, hívja orvosát. A vérvizsgálat jó ötlet az eredmények megerősítésére. Ha bármilyen további kérdése van a terhességi vizsgálattal vagy az eredményekkel kapcsolatban, hívja orvosát vagy a teszten feltüntetett telefonszámot.

A leghatékonyabb fogamzásgátló módszerek mellett is mindig van esély a tévedésre. Végül is csak egy sperma szükséges a petesejt megtermékenyítéséhez. Annak megállapítása, hogy ez történt-e vagy sem, ugyanolyan egyszerű, mint az OTC terhességi teszt elvégzése. Az OTC terhességi tesztek általában tesztelik a vizeletet az emberi koriongonadotropin (HCG) nevű hormonra. A HCG csak akkor van jelen, ha terhes. A hormon csak akkor szabadul fel, ha a megtermékenyített petesejt a méhen kívül vagy a méhnyálkahártyáján kapcsolódik. Amennyiben többet tudna meg a tesztekről keresse fel a gyogyline.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs