2021. október 19.
Téli bélelt kesztyűk beszerzése raktárkészletből

Bár a védőkesztyű nem az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor a biztonsági munkaruházatra gondolunk, ez is nagyon fontos tényező. Statisztikailag a kézsérülések a munkáltatóknak hatszor annyiba kerülnek, mint az építési forgatókönyv szerint a teljes munkaerő felszerelése.

Téli bélelt kesztyűk várják a munkaruhazatolcson.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket és megtekintheti a kesztyűk kínálatát amelyek között bátran válogathat. A kéz sérülései gyakoribbak, mint bármely más munkahelyi sérülés. Tegyük hozzá azt a tényt, hogy a munkavállalók nagyobb valószínűséggel sérülnek meg a kezükön, mint a test bármely más részén, beleértve a csuklót, a karokat és a vállakat. Ha tovább bontjuk, a vágások vagy szúrások a leggyakoribb kézsérülések, amelyek a munkában jelentett sérülések 40% -át teszik ki. Ezt ficamok és törések, majd égési sérülések vagy vegyi égések követik. A kéz sérülésének legfőbb okai közé tartozik a kézvédelem hiánya és a megfelelő képzés hiánya, de levonható ezekből a számokból az a tény, hogy e sérülések túlnyomó többsége elkerülhető lett volna, ha a munkavállaló megfelelő kesztyűt visel. Ha megfelelően képzettek az adott feladatra, a dolgozók tudják, hogy a védőkesztyű viselése segít megvédeni őket a sérülésektől.

Azonban legfeljebb 75%-uk nem visel kesztyűt, kivéve, ha különösen veszélyes munkát végeznek. Ezt az aggodalmat több statisztika is alátámasztja, amelyek azt mutatják, hogy bár a munkahelyi sérülések nagyrészt csökkennek, a kézsérülések nem. És ha azt gondolja, hogy a védőkesztyű viselése 70%-kal csökkentheti a kéz sérüléseit, akkor aggodalomra ad okot, hogy a munkavállalók – és a munkáltatók – nem tartják be szigorúan a kesztyűbiztonsággal kapcsolatos dolgokat. Válasszon minőségi téli bélelt kesztyűt a munkaruhazatolcson.hu weboldalon és nem fogja megbánni.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs