2021. január 13.
Te már jelentkeztél pilótaképzésre?

A repülés világa sokakat vonz, így a különféle repüléssel és repülőgépekkel kapcsolatos bemutatókon tömegek szoktak részt venni. Viszont, ha te nem csak részt vevőként akarsz szemlélődni a repülőgépek mellett, hanem nagy vágyad, hogy egy nap te magad vezess egy repülőgépet, akkor a pilótaképzéssel tudod valóra váltani álmod!

[wp_ad_camp_1]

Pilótaképzés tökéletes mindazok számára, akik a repülést nem csak utasként szeretnék élvezni, hanem elég bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy vezessék is a repülőgépet. Ha egy nap hivatalos pilótaként szeretnél a levegőbe emelkedni, akkor a Skyhawk Aviation Kft PPL képzése a tökéletes választás számodra! Ezzel megteszed az első lépést, hogy egy nap valóban hivatásos pilóta légy! Ha nincsenek ilyen nagyra törő álmaid és inkább csak hobbiként tekintesz a repülésre, akkor a szabadidős célú pilóta-szakszolgálati engedélyt kell megszerezned, mely által maximum kétezer kilogramm felszállósúlyú, egymotoros repülőgépet vezethetsz, amely három utas és egy pilóta befogadására alkalmas. Ha ezek a képzések neked már megvannak vagy valamelyiket elvégzed, akkor az NVFR képzéssel szó szerint tovább bővítheted látóhatárod, mivel így nem csak nappal, hanem napnyugta után és napkelte előtt is a levegőbe emelkedhetsz!

Ha régóta nagy álmod repülni, akkor mindenképp érdemes a Skyhawk Aviation Kft valamelyik pilótaképzését választani. Akár hobbi szinten gondolsz a repülésre, akár komoly terveid vannak a Skyhawk Aviation Kft pilótaképzés moduljaival idővel elérheted álmod és a felhők közé emelkedhetsz! A Skyhawk Aviation Kft bázisrepülőtere Gödöllőn található, Budapesthez közel, ahol a piac egyik legmodernebb kiképző gépével tudsz tanulni, ebben pedig profi, tapasztalt oktatók lesznek segítségedre! Bővebb információkért látogass el a skyhawk.hu weboldalra!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs