2022. január 17.
Te is csábos szempillákra vágysz?

A műszempillának köszönhetően ma már bárkinek látványos, csábos tekintete lehet. Természetesen a hatás attól függ, hogy ki milyen szempillát választ. Vannak egészen szolid műszempillák és igazán igéző tekintetet okozó, drasztikus hatást kölcsönző pillák is.

Műszempillák megtekintése és kiválasztása esetén azt fogod tapasztalni, hogy hatalmas kínálatból tudsz válogatni. Ma már egy nőnek sem kell az apró, alig látszó szempillái miatt keseregni, hiszen számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy kihangsúlyozza a tekintetét. Megoldást jelenthet a szempilla lifting, illetve a szempillák szempillaspirál általi hangsúlyozása, esetleg a tartós szempilla festés. Viszont, ha valóban látványos eredményre vágysz, akkor érdemes lehet műszempillát vásárolni. A mai műszempillák már egyáltalán nem rossz lányosak, illetve vannak ilyen típusok is, azonban, a kínálatban megtalálhatók, az egészen szolid pillák is. Manapság sok nő cseréli le végleg a szempillaspirált szempillafésűre és dönt a műszempilla mellett. Na, de mi is az a szempillafésű? Ha soros, pillanatok alatt felragasztható műszempillád van, akkor nem kell a műszempillával bajlódnod, ellenben, ha szálas vagy tincses szempillát viselsz, akkor naponta át kell fésülnöd szempilláidat.

Sajnos sokan a műszempilla felhelyezést követően megfeledkeznek annak ápolásáról. Pedig a műszempilla akkor lesz szép és hosszantartó, ha megóvja és rendszeresen ápolja. Egy kis odafigyelés nagyon sokat számít. A megfelelő szakember alaposan tájékoztat a műszempillával kapcsolatos minden tudnivalóról, így nem neked kell kutakodnod, hanem előre tudni fogsz minden szükséges információt. A műszempilla építését követő huszonnégy órában kerülni kell a nedvességet, a szaunát és a szoláriumot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs