2021. január 06.
Távoli munkák a visszatérő anyukák számára

Az anyukáknak nem könnyű visszatérni a munkába, miután időt szakítottak a karrierjükre, hogy családot teremtsenek. Szerencsére rengeteg távoli munkalehetőség segíti a nőket abban, hogy magabiztosan visszatérjenek a munkába, lehetővé téve számukra, hogy könnyebben visszatérhessenek, miközben a munka és a magánélet egyensúlyát tartják fenn.

[wp_ad_camp_1]

Könyvelőként szervezettnek, részletorientáltnak kell lennie, valamint jó matematikai és számítógépes ismeretekkel kell rendelkeznie. Mivel a könyvelési pozíció jól alkalmazható távmunkában, előfordulhat, hogy szerződéssel vagy szabadúszó alapon dolgozik kisvállalkozások vagy nagyvállalatok számára. A “könyvelő” helyett esetlegesen megnevezett munkakörei közé tartozik az “értékesítési vezető” és “irodai asszisztens”. Ha van tapasztalata a nonprofit, az értékesítési, az ügyfélszolgálati, valamint a számviteli és pénzügyi ágazatokban, akkor valószínűleg szakképzett könyvelőjelölt lesz. Hívóközpont: Ez a munka nagyon hasonlít egy ügyfélszolgálati képviselői munkához, de néhány kulcsfontosságú különbséggel rendelkezik. A call center alkalmazottja szigorúan csak telefonál és többet kell gondolkodnia. Nem csak az ügyfelek bejövő hívásait kezelheti, hanem marketing és kutatási felmérések vagy egyéb B2B kommunikáció céljából üzleti és szervezetek felé irányuló kimenő hívásokat is.

A call centerben végzett munka tökéletes azok számára, akik másoknak szeretnének segíteni, ha megoldásokat találnak az ügyfelek igényeinek kielégítésére, miközben még a lábujjaikat is az értékesítésbe merítik. A számítógépes és informatikai munkákra nagy a kereslet, ezért az anyukáknak, akik visszatérnek a munkába, sok távoli lehetőséggel kell rendelkezniük a különböző technológiai iparágakban, mint például az információbiztonság, a digitális marketing, a felhőmegoldások, az üzleti tanácsadás, az információs cégek, az oktatás, az egészségügy, kommunikáció és média.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs