2017. február 03.
Tapasztalt szobafestő Budapest városában!

Ha szobafestőt szeretne hívni és ha ez esetben hozzánk fordul a szobafestes1.hu weboldalon, akkor mi azonnal kimegyünk a helyszínre, hogy felmérhessük a munkát, a munkafelmérés után pedig pár nap múlva árajánlatot is adunk önnek, így ön eldöntheti, hogy szeretne-e minket választani vagy sem. Bővebben rólunk weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Szobafestő Budapest közelében elérhető méghozzá rendkívül alacsony áron a szobafestes1.hu weboldalon. Szobafestési szolgáltatásaink magukba foglalják a mély alapozást, a kétszeri glettelést, a csiszolást, a mély alapozást, a diszperziós festék-festést, a flekkelést, a hibák kijavítását, valamint a készre festést, így a kapott felület tökéletesen sima, szép, illetve egyenletes lesz. Cégünk nagyon igényes ha a szobafestési munkálatokról van szó, tehát minden elvégzett festés után 2 éves tartóssági garanciát tudunk vállalni. A legtöbb szakember csak a tisztasági szobafestéshez ért, viszont mi a bonyolultabb tapétázási feladatokat és a precíz mázolást is elvégezzük.

Belsőépítészeti kivitelezésekkel is foglalkozunk, például y-tong válaszfal építéssel, illetve gipszkartonozással is, valamint vállalunk villanyszerelést, burkolást, bontást, valamint parkettázást is. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a szolgáltatásokról, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a szobafestes1.hu-t, és itt a Galéria menüpont alatt korábbi munkáinkat is megtalálhatja, tehát szemügyre veheti a minőséget. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik munkánkról, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a szobafestes@szobafestes1.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06202567860 telefonszámot és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk a kérdésekre.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs