2022. október 04.
Szórakoztató programok az Amerikai Rehoboth Beach-en

Delaware vonzó Atlanti-óceán partvidéke mellett fekszik a rendkívül népszerű üdülőváros, Rehoboth Beach. A gyakran „nemzet nyári fővárosának” nevezett tengerparti város szórakoztató látnivalók és szabadtéri tevékenységek szinte végtelen sorát kínálja a nyaralók számára.

Ragyogó tengerpartja és nyüzsgő sétánya mellett a turistaváros számos vidámparkkal, víziparkkal és minigolf pályával várja a látogatókat. Néhány nagyszerű vásárlási lehetőség is része a programlehetőségeknek a Rehoboth Beachen, ahol számos érdekes történelmi látnivaló és gyönyörű természeti foltok találhatók a part mentén. Rehoboth Beach nem túl messze fekszik Washington DC-től és Virginiától, Marylandtől és Pennsylvaniától is, így minden évben látogatók ezrei özönlenek ide. Élénk, mégis laza légkörével, barátságos és vendégszerető kilátásával nem csoda, hogy a nyüzsgő város családok generációi élvezik a nyarat napsütötte partjain. Delaware legnagyobb víziparkja, a Jungle Jim’s mindössze öt percnyi autóútra fekszik a parttól és a sétánytól. A családok határozott kedvence, a minigolf pályák, és gokartpálya is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A vidám csúszdákkal teli park vadvilági témájú medencéi és a folyó hatalmas területet borítanak be napozó részekkel és snack standokkal. A vad és nedves hullámmedencén és a sokkal nyugodtabb gyerekmedencén kívül csónakok és is állnak a vendégek rendelkezésére. Az úszás és a pancsolás mellett versenyezhet a pályákon, minigolfozhat, és haraphat egyet az árnyas medence melletti kávézóban. Ha élő zenét szeretne hallgatni, elkapni egy műsort vagy filmet nézni, az immár ikonikus Rehoboth Beach Bandstand minden bizonnyal a megfelelő hely. A nyári hónapokban a történelmi szabadtéri szórakozóhely számtalan ingyenes koncertnek, vígjátéknak és filmestnek ad otthont. Közvetlenül a forgalmas sétány mellett található a gyönyörű régi zenekari stand a Rehoboth Avenue végén.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs