2021. október 05.
Szivacs puzzle online jó áron

A játszószőnyeg nagy előnye, hogy lehetőséget biztosít a szülőknek, hogy kapcsolatba lépjenek a babájukkal vagy csecsemőjükkel – ha a kicsi már elég idős ahhoz, hogy egyenesen üljön, akkor mindenféle tevékenységbe bekapcsolódhat anya és apa, mint a labda gurítása a szőnyegen a babának, az autók, vonatok és más járművek tologatása a szőnyeg körül, vagy egy kis játékjelenet létrehozása a szivacson a gyermek kedvenc játékával.

Szivacs puzzle online jó áron elérhető a jatektenger.hu weboldalra látogatva, tehát ne habozzon, keressen fel minket ha megtekintené szivacs puzzle játékainkat olcsón. Manapság a divat a többérzékelős játszószőnyegek, amelyeken kis állatok vagy karakterek képei láthatók, különböző textúrájú területekkel, amelyek megérinthetők vagy megnyomhatók, hogy hangokat adjanak ki gyermeke fejlődésének érdekében. Ezek nagyon fiatal csecsemők számára alkalmasak, de valóban akkor jönnek létre, amikor egy csecsemő kicsit idősebb és fel tud ülni. A színes képekkel és formákkal díszített játszószőnyegek és szivacs puzzleök előnye, hogy a csecsemőket, és még a kisgyermekeket is arra ösztönzik, hogy a lábuk és a kezük segítségével fedezzék fel a szőnyeg minden területét, és ezáltal segítsék fizikai fejlődésüket. Nézzük meg, milyen jelentős előnyökkel járnak ezek a szőnyegek a gyermek szellemi fejlődésében.

A játszószőnyeg és szivacs puzzle segít a babának megérteni az ok és okozat alapfogalmát. Ez különösen akkor nyilvánvaló, ha egy kisbabát játszószőnyegre helyeznek. Egy kisfiú vagy lány kinyújtja a kezét, hogy megérintse a lógó játékokat, csörgőket és az öröm, amit ezeknek a játékoknak a megérintése okoz – néha véletlenül – arra ösztönzi a kis elméjüket, hogy megpróbálják megismételni az akciót. Ezt primer körkörös reakciónak nevezik. Másodlagos körkörös reakció az, amikor a csecsemő szándékosan megérinti, nyomja vagy húzza a függő játékot. Amennyiben szivacs puzzlet rendelne, keresse fel a jatektenger.hu-t.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs