2016. május 15.
Színvonalas csomagolástechnika az Ugrinpack Magyarországnál!

Az Ugrinpack Magyarország egyik legszínesebb és legváltozatosabb kínálatú csomagolástechnika gyártója, amely kedvező áron forgalmaz csomagoló fóliákat, celofán tasakokat, papír dobozokat, zárható zacskókat, légpárnás fóliákat, bopp tasakokat, simítózáras tasakokat, illetve vákuum zacskókat is. Cégünk 1923-ban alakult, vagyis majdnem száz éve, és sikerünk a csomagolástechnika területén az óta is töretlen.

[wp_ad_camp_1]

Színvonalas csomagolástechnika elérhető pénztárcakímélő áron az Ugrinpack-nél. Cégünk főként hagyományos, de környezetbarát csomagolóanyagokat és csomagolóeszközöket gyárt, amelyeket főleg ipari és élelmiszeripari területeken hasznosítanak. Ezen kívül viszont reklámipari csomagolóanyagokat is gyártunk, például promóciós anyagokat, szigetfóliákat, banner-szalagokat, valamint reklámtáskákat is. Azzal, hogy létrehoztuk cégünket, egy lehetőséget adtunk az országnak arra, hogy kisebb vállalkozások termékeinek profi csomagolást kölcsönözzünk. A hosszú évek során tevékenységünk annyira kibővült, hogy a hajlékonyfalú csomagolások mellett már merevfalú csomagolóanyagok elkészítését is vállalni tudjuk.

Az, hogy termékskálánk folyton bővül, lehetővé teszi, hogy országszerte több cégnek is folyamatosan csomagolóanyagot szállítsunk. Cégünknél lehetőség van mintacsomag igénylésére is, és ennek segítségéve meggyőződhet termékeink magas minőségéről. Amennyiben többet szeretne megtudni cégünkről és szolgáltatásainkról, látogassa fel weboldalunkat, az ugrinpack.hu-t, ahol ajánlatkérésre is van lehetőség. Ha kérdezni szeretne, nyugodtan megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címen, vagy bátran tárcsázza a +36 70 386 08 01-es telefonszámot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs