2021. augusztus 15.
Színvonalas ajándék lehetőségek mindenkinek!

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövetünk, amikor másoknak (és magunknak) ajándékot vásárolunk, ha azt gondoljuk, hogy ha több dolgot adunk, az emberek boldogabbá válnak. Ez visszafelé igaz. A boldogság nem a pozitívumok hozzáadásából származik. A negatívok eltávolításából származik. Tehát amikor az ajándékok kiválasztásának módjáról van szó, keressen egy problémát a címzett életében, és oldja meg nagylelkűségével.

Ajándék rendelhető a lovenir.hu weboldalon méghozzá igen széles kínálatban, tehát nézzen be hozzánk és garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb ajándékot. Távolítsa el a bosszúságokat: Élesítse ki a késeiket, vásároljon sötétítő árnyékolókat, vagy fizessen egy ezermesterért, hogy menjen a házukba, és javítsa meg az olyan apróságokat, mint a nyikorgó ajtók, a törött világításkapcsolók és a szivárgó mosogatók. Tervezzen bulit vagy kirándulást az ajándék címzettjével és barátaival. Megelőzni a fájdalmat: Ha panaszkodnak a fájó nyakra, igényeljen nekik egy foglalkozást fizikoterapeutával. Adjon nekik ajándékutalványt valamelyik üzletbe. Adjon ajándékutalványt házhoz szállított ételekhez vagy az otthoni mosodai szolgáltatáshoz, ezzel is megkönnyíti az életüket.

Csökkentse a környezeti hulladék mennyiségét: Ajándékozzon nekik svéd edénykendőket papírtörlő helyett, egy Silpat sütőmatracot sütőpapír helyett, méhviaszos pakolást a saran csomagolás helyett, vagy palackozott víz helyett használjon vízszűrőt. Ne oldja meg azokat a problémákat, amelyekről nem tudják, hogy vannak! Ha dezodort vásárol egy barátjának, aki esetleg kellemetlen szagú, vagy szájsprét egy rossz lehelletű kollégájának, az nagyon fájhat, így ilyen ajándékokban ne gondolkozzon. Amennyiben többet tudna meg a tökéletes ajándékról nézzen be a lovenir.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs