2020. november 04.
Színek, bútorok, stílusok – Lakberendezés előrejelzés 2021-ben

Ugyan még csak 2020 van, azonban már most arról beszélgetnek a szakértők, hogy milyen újdonságok, színek, anyagok várhatók, ami a bútorokat is befolyásolja. Ha érdekel a lakberendezés és a dizájnos bútorok szerelmese vagy, akkor mindenképp olvass tovább!

[wp_ad_camp_1]

Bútor vásárlást is befolyásolja, hogy mik a legújabb trendek. A lakberendezés szerelmesei izgatottan várják minden évben, hogy kiderüljön milyen újdonságokat tartogat az új év, milyen trendekre lehet számítani. Azért is érdemes tájékozódni a legújabb trendek kapcsán, mert ezáltal inspirálódni lehet és ez akár a bútor választást is befolyásolja. A 2021-es évben egyértelműen előtérbe kerülnek a mélyebb színek. Így aki szereti a mohazöld vagy épp a mélykék árnyalatokat, annak a 2021-es trendek mindenképp kedveznek. Nem csak a hálószobában vagy a nappaliban, de akár a fürdőszobában is nyugodtan lehet használni a sötétebb árnyalatokat. Ha mindenképp meleg színekre vágysz, akkor a földszínekhez érdemes nyúlni, némi arany kiegészítéssel. A sötét tónusok a minimalista otthonokban is csodásan mutatnak.

Minták tekintetében a geometrikus formák újra nagy népszerűségnek örvendenek. Elsősorban a kerek formák kerülnek előtérbe a 2021-es évben, aminek köszönhetően az éles vonalak tompíthatok. A dekorációk terén a fali dekorációk jelentik az új slágert. Elsősorban a természetet idéző, natúr dekorációk lesznek népszerűek a 2021-es évben, legalábbis az előrejelzések szerint. A geometriai minták a falakon is jól mutatnak, így ezzel is bátran bánhatsz. Ha további tippekre van szükséged vagy stílusos bútorokat vásárolnál a 2021-es trendeknek megfelelően, akkor érdemes ellátogatni a dodo.hu webáruházba és megtekinteni a kínálatot! A dodo.hu webáruházban a blogban is nagyon sok érdekességet és hasznos információt találsz!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs