2022. január 01.
Szikkasztó rendelés egyszerűen és gyorsan

Bár nem tudunk minden igényt és minden helyzetet megoldani, de viszonylag kis ráfordítással saját erőből is meg lehet építeni egy szikkasztó rendszert. Méretezésben nem tudunk segíteni, de igényüket fel tudjuk mérni és a lehető legjobb szikkasztókat tudjuk biztosítani.

Szikkasztó rendelés várja a sunikft.hu weboldalon, éppen ezért nézzen be hozzánk és itt megtalálhatja a teljes szikkasztó kínálatot az árakkal és a kiszállítás részleteivel együtt. A nedvszívó anyag méretezésekor figyelembe kell venni néhány tényezőt, például a felület nagyságát, ahonnan összegyűjti a vizet, a záporok gyakoriságát, a több évre vonatkozó átlagos csapadék adatokat néhány évre, a talaj szerkezetét. Érdemes lenne egy csapadékintenzitási térképet beszerezni. Jelen termékünk lehetővé teszi az esővíz összegyűjtését, órákig tartó tárolását és kiszárítását, bővítési lehetőségekkel. A weboldalunkon levő leírás vagy az általános beépítési utasítás szerint decentralizált csapadékvíz-elvezető szikkasztót vásárolhat tőlünk amely kereskedelmi és közterületeken történő használatra alkalmas.

Termékünk a lehető leggazdaságosabb kiszárítást képviseli, mindenféle építőipari kellék nélkül. Kémnyílás nincs (viszont betolható), nincs külön csőcsatlakozó idom, nem kell összepattintani a blokkokat, nincs mászó, leemelő elem és aknafedél. Legfontosabb tulajdonsága és előnye: kis felületen elfér, tárolókapacitással és 100%-os kihasználtsággal tud működni, olcsó, terhelhető. A 100%-os szárítóblokk szárító- és tárolókapacitása messze meghaladja a nagy kaviccsal vagy kövekkel töltött házi készítésű szikkasztó 40 vagy 50%-os szárítóanyag-tároló kapacitását.  Amennyiben még ennél is több információt tudna meg keresse fel a sunikft.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs