2015. július 06.
Szépségápolás csak természetes anyagokkal

Azt feltétlenül tudomásul kell vennünk, hogy a szépség belülről fakad. Aki boldog és kiegyensúlyozott az smink nélkül is gyönyörű és vonzó. A legtöbb mesterségesen előállított szépítőszer árthat a bőrnek, különösen akkor, ha nem megfelelően és nem bőrünkre hatékony módon alkalmazzuk.

[wp_ad_camp_1]

Ha azt szeretnéd, hogy bőröd egészséges és szép legyen, mindenképpen tartsd tisztán. Lefekvés előtt, arclemosóval könnyen kitisztíthatod a pórusokat, és ha gyakrabban használsz természetes anyagpakolást, akkor az a pórusokat is összehúzza. A bőr üdeségét és a ráncmentességet kizárólag csak kellő hidratálására oldhatod meg. Nyáron védjed bőrödet a túlzott fénysugaraktól, de télen se feledkezz meg a hideg, szárító hatásáról.

A gabonafélékben, zöldségekben valamint a gyümölcsökben található vitaminok rendszeres fogyasztásával megelőzheted, hogy bőröd elveszítse rugalmasságát valamint azt, hogy dehidratálódjon. A bőr számára legfontosabb vitaminok: a C- vitamin a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős, míg az E és A- vitaminok a bőr öregedésgátlásáért. A megfelelő mennyiségű kalcium, cink, réz és szelén fogyasztása garantálja, hogy bőröd sokáig szép és üde maradjon. Tehát, kijelenthetjük, hogy egészséges ételek fogyasztásával, elegendő mennyiségű folyadék bevitelével valamint sok pihenéssel, alvással – bőröd, gyönyörű és ránctalan lesz.

A növényi olajok, melyek nagyon gazdagok E- vitaminban, serkentik szempillád növekedését, ha rendszerességgel lefekvés előtt bekened, és csak reggel mosod le. Mindenki számára, legyen az férfi vagy nő, nagyon fontos, hogy a haja szép és ápolt legyen. A jól választott frizura nagy hatással van az arc formálásában, mert kerekítheti vagy akár hosszabbíthatja is optikailag. A hajhagymákat hatékonyan táplálja a koffein. Erősíti és dúsítja a hajszálakat. Egy kúra után észrevehetően megváltozik, pozitív irányban, a hajad minősége és mennyisége.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs