2019. december 23.
Szépség és a szörnyeteg rózsa, avagy rózsa a búra alatt

A rózsák által számtalan érzelmet lehet közvetíteni, például a vörös rózsa a szenvedély és szerelem szimbóluma. Nem csoda, hogy ezek a különleges virágok a rendezőket is megidézték és a rózsák a filmvásznon is visszaköszöntek.

[wp_ad_camp_1]

Szépség és a szörnyeteg rózsa valószínűleg kevés ember számára ismeretlen. A csodaszép vörös rózsa az üvegbúra alatt különleges, misztikus látványt nyújt. A filmbéli rózsa sokakat megihletett, így ma már akár örök rózsát is lehet ajándékozni. Ez egy olyan rózsa, ami egy különleges tartósítási eljárásnak köszönhetően még hosszú éveken keresztül tündököl, így hosszú ideig gyönyörködhet benne a megajándékozott. A szépség és a szörnyeteg című filmben a búra alatt lévő rózsa szirmai egyre csak hullanak, azonban az örök rózsára ez nem igaz. Az örök rózsát nem kell gondozni, sem pedig öntözni. Mindössze pár dologra kell odafigyelni, hogy az örök rózsa valóban hosszú ideig ragyogjon. Ilyen például, hogy a szirmokat ne tapogassa össze, óvja a virágot a leeséstől, valamint a közvetlen napsugárzástól, tehát ne állítsa az ablakba vagy olyan helyre, ahol a napsugarak közvetlenül érik.

Az örök rózsa egyre nagyobb tért hódít magának, ugyanakkor még mindig egyedi ajándéknak számít, hiszen a többség még mindig vágott virágot vásárol, ami nem csak drága, de egy-két héten belül el is hervad. A cserepes virágok állandó öntözést igényelnek, ezért nem mindenki tud felhőtlenül örülni, ha ilyen virágot kap. Az örök rózsa egy csodálatos ajándék, amit még egyedibbé lehet tenni gravírozás által. Természetesen nem a rózsa lesz gravírozva, hanem a búra, amibe dátumot, a megajándékozott nevét és akár szerelmi vallomást is bele lehet gravírozni. Egy szóval egy csodálatos, nem mindennapi ajándék.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs