2020. július 31.
Szennyfogó lábtörlő szőnyeg, ami hasznos, praktikus és dizájnos? Igen!

Otthonunkat folyamatosan szépítgetjük, csinosítgatjuk, folyton folyvást valami új dolgot vásárolunk. A lábtörlő azon dolgok közé tartozik, ami nagyjából minden ház előtt megtalálható. Viszont nem csak otthonunk ajtaja előtt, hanem irodák, üzletek, stb. is mindenképpen igénybe vesszük.

[wp_ad_camp_1]

A lábtörlőket azért használjuk és szeretjük annyira, mert mielőtt belépünk a házba, cipőnk talpáról letöröljük vele a sarat, az esős időben rátapadó szennyeződést és minden, a lakásba oda nem illő koszt.

Anyagát tekintve többféle lábtörlő létezik.

A legkedveltebb talán a gumiból készült lábtörlő. Népszerűsége azért magas, mert elnyűhetetlen. Emellett könnyen tisztítható, elég csak slaggal lemosni, vagy vizes ronggyal letörölni. Gumis lábtörlőből is nagy választékban bővelkednek az üzletek, így sok, dizájnos darabra bukkanhatunk, ha lábtörlőt szeretnénk vásárolni.  Nagyon szép ez a kőmintás, erős gumis lábtörlő is.

A gumis lábtörlő mindenhová illik. Kertes házakhoz, társasházak ajtaja elé, irodák ajtajához, stb. A gumis lábtörlőt kültérre használjuk. A beltéri lábtörlők más anyagból készülnek, például kókusz, vagy szövet.

Nagyon kedveljük a kókusz lábtörlőket is, mert ezek már kicsit finomabbak, mint gumis társaik.  Kókusz lábtörlők a szögletes formán kívül kaphatóak félkör alakban és mindenféle formában. Igazából csak az ízlésed dönti majd el, milyet választasz. Aranyos üdvözlő üzenettel feliratozott kókusz lábtörlőket vásárolhatunk otthonra, amik megmosolyogtatnak minden hozzánk betérő vendéget.

A következő nagyon hasznos lábtörlő a gumi-szövet kombinációval gyártott lábtörlő. A gumi szegélyű lábtörlő tökéletesen megtapad a padlón, hogy ne csúszkáljon, hanem biztonságosan, fixen álljon rajta. A szövet lábtörlő rész pedig maximálisan leszedi a cipő talpáról a szennyeződést. Így az előszobába belépve megkíméljük magunkat a felesleges takarítástól.

A nagy forgalmú intézmények, áruházak számára gyártott, fokozott igénybevételt és nagy forgalmat is elbíró lábtörlők úgy lettek megtervezve, hogy hosszú, szálas felsőrétegük gyorsan megtisztítsák a cipők talpát, betérés előtt. Erős kopásállóságuk van, csúszásgátlós talpuk és többféle színben vásárolhatóak meg. Minden stílusú és környezetű intézménynek beszerezhető a tökéletes lábtörlő. Például ez a zöld színű Zamir lábtörlő szőnyeg is erős polymerből készült, zöld színével pedig nagyon hangulatossá varázsolja már rögtön a bejárati részt.

Szerezzen be mindenki egy szuper, jó minőségű, stílusos lábtörlőt, hogy mindig tisztaság és igényesség lehessen a lakásban.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs