2020. augusztus 03.
Szatén – az elismerésre méltó ágyneműhuzat!

Ágyneműhuzatot mindannyian használunk. Ki kreppet, ki pamutot, ki flanelt és sokan szeretik a szatén ágyneműt is. A szatén ágynemű használóiról mindenképpen elmondható, hogy ízlésesek és igényesek.

[wp_ad_camp_1]

A szatén ágynemű egy selymes, puha, minőségi ágynemű, amely luxus érintéssel kényezteti azt, aki ilyenben alszik. Legtöbbünk a szatén ágyneműt nyáron szeretjük használni, a kellemesen hűsítő hatása miatt, de minden évszakban igénybe vehetjük. Sokan idegenkednek a szatén ágyneműtől, pedig egyáltalán nem kell. Aki már próbálta és használja, az pedig pozitív tulajdonságairól számol be róla. A pamut szatén ágynemű ugyanis egy nem bőrirritáló és nem izzasztó anyagból készül, mint azt többen gondolják róla. A szatén nem az alapanyagra utal, hanem a szövés típusára. A szatén anyag egy sűrű, atlaszkötéssel szőtt, selyemfényű, könnyű, lágy esésű anyag.

A szatén ágynemű tisztítása, mosása egyáltalán nem kényes és nem igényel semmiféle plusz attrakciót. Mosógépben mosható, színtartó és hamar meg is szárad mosás után, de szárítógépbe is tehető. A szatén ágynemű jó hőszigetelő. Nyáron felhúzhatjuk egy vékony paplanra, ha kellemes hűsítő érzésre vágyunk. Télen pedig húzzuk fel egy vastag takaróra, jól meg fogja tartani a hőt, nem fogunk fázni alatta. A szatén ágynemű még azért is jó, mert sok előnyös tulajdonságai mellett gyönyörűek is. Csodálatos, szebbnél szebb elegáns és ízléses szín kapható belőle. Képzelj el egy aranyszínű szatén ágyneműt a hálószobádban! Mindenhol elbűvölően mutat. Nem véletlen, hiszen a szatén, az szatén! Vannak kimondottan női színek szatén ágyneműből. Mint például ez az extravagáns fuxia. Vannak pasis, férfias színek és van semleges szín is, hogy mindenki tudjon választani közülük, aki ezzel a fantasztikus szatén ágyneművel szeretné feldobni hálószobája hangulatát. A szatén anyagú ágyneműhuzat minden stílusú hálószobába jól beilleszthető. A moderntől a hagyományos lakberendezési tárgyakkal, bútorokkal berendezett hangulatú hálószobában is éppoly fényűző és pompás hangulatot nyújt. Akár egyedül alszol, akár párban hajtjátok álomra fejeteket esténként, szatén ágynemű mindenki számára elérhető 3, 6 és 7 részes változatban is.

Így már minden amellett szól, hogy beszerezzünk egy ütős, egy leheletnyi luxusérzést nyújtó szatén ágyneműt! Pihentető álmokat, szatén ágyneműben!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs