2020. június 13.
Szabadulószobával a jobb munkamorálért – Csapatépítő játékok

Természetesen nem arról van szó, hogy a főnök önkényesen bezárja alkalmazottait, hogy aztán azok valamiképp megmeneküljenek. A szabadulószobában általában családok és baráti társaságok teszik próbára magukat, azonban egyre gyakoribb, hogy kollégák is együtt szabadulnak, csapatépítés címén.

[wp_ad_camp_1]

Csapatépítő játékok – Manapság a munkáltatók is tisztában vannak vele, hogy a jó hangulat és az összetartás nagyon fontos egy munkahelyen. A legtöbb csapatépítő tréning hasonló sémára épül. Általában egy coach vezeti, aki különféle közösségfejlesztő feladatokat végeztet a társasággal. Ezek a tréningek legtöbb esetben hasznosak, azonban gyakran úgy érzi magát az ember, mintha egy óvodai csoportba vagy valamiféle kísérletbe csöppent volna. A csapatépítő tréning gyakran nem éri el azt a célt, amit szántak neki. A cég számára jó, viszont a kollégák számára nem annyira. Pedig nem csak a hagyományosnak számító csapatépítő tréningek jöhetnek szóba, ugyanis a szabadulószobából való szabadulás igazi közösség összekovácsoló. Egy cél, egy csapat. A siker pedig csak úgy lehetséges, ha a csapat tagjai összedolgoznak egymással.

Csapatépítő szabadulószobában

A szabadulószobában csak akkor érhet el sikert egy csapat, ha hajlandó együttműködni és a csapattagok folyamatosan együttműködnek egymással. Természetesen logikus gondolkodásmód és kombinációs képesség is szükséges. A szabadulószobában kutakodni kell, figyelmesen megnézni minden részletet. A szabadulószobából való szabadulás igazi kaland, melyről a kollégák még sokáig fognak beszélni. A szabadulószoba egy életveszélyes helyzetet szimulál, melyben végig teljes biztonságban vannak a játékosok és próbára tehetik magukat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs