2022. december 15.
Steampod a lehető legjobb áron

A Steampod segítségével a hő és a gőz kombinációja gyengéden és tartósan formálja a hajat anélkül, hogy a hajhagymát kiszárítaná, így amikor párás időben kimegy a szabadba, a haj nem vesz fel több vizet, így hosszabb ideig megőrzi kiegyenesedett állapotát/stílusát. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Steampod a lehető legjobb áron várja a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tudjon meg mindent ezekről a termékekről amik most igazán népszerűek, így érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk. A Steampod hajformázót a nyilak által jelzett irányban kell használni (a fésű mindig alul van), hogy a hajrész ki legyen téve a gőznek, mielőtt kiegyenesítené a lemezek között. Erősen rögzítse a hajat a lemezek között, és amikor a lapok zárva vannak, a gőz automatikusan szétterül. Lassan futtassa a Steampod-ot a haj gyökerétől a hajvégéig, hogy a gőz elterjedjen a hajrész szívébe. A folyamatos gőzáramlás a Steampod 2.0 esetében 3,5 g/perc értékről 0,8 g/perc értékre javult az új Steampod 3.0 esetében, hogy erősebb és egyenletesebb koncentrációt tegyen lehetővé vasalás közben. Ezenkívül kibírja ugyanazt az erős teljesítményt, amelyet a fogyasztók a Steampodban szeretnek, annak ellenére, hogy a víztartály sokkal kisebb, mint korábban.

Megéri a steampod a befektetést? Ez a hajvasaló selymes stílust hagyott maga után, amely egész nap kitart. A legtöbb tesztelő úgy találta, hogy a hajvasaló használata után a haj nem göndörödött, és könnyen el lehet érni vele a fej hátsó részét is. A válaszadók több mint 81%-a egyetértett azzal, hogy azonnal kiegyenesíti a hajat, és a legtöbben azt gondolták, hogy hajuk egészségesebbnek és fényesebbnek tűnt a használat után. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs