2016. november 14.
Spórolási tippek mindenkinek

Szeretnél szebb házat, jobb autót? Szeretnél évente elutazni valahová családoddal kikapcsolódni, kirándulni? Szeretnél okosabb telefont? Egyéb vágyaid vannak? Akármire vágysz, mindenképpen több pénzre van szükséged! Ennek érdekében nem kell agyonhajszold magad, csupán meg kell tanulnod spórolni, beosztóbbnak lenni! Cikkünkben ebben próbálunk neked segíteni tippjeinkkel!

[wp_ad_camp_1]

Nagyon fontos, hogy takarékosan bánj a vízzel! Ennek érdekében minden egyes alkalommal, amikor fogat mosol használj poharat és soha ne hagyd feleslegesen folyni a vizet közben! Zuhanyozz fürdés helyett! Ezzel egyszerre rengeteg időt és egyben is spórolhatsz egyben. Soha ne hagyd bekapcsolva laptopodat, számítógépedet olyankor, amikor nem használod azt! Vásárolni soha ne indulj el bevásárlólista nélkül, valamint éhesen! Ilyen esetben sokkal többet költekezhetsz feleslegesen! Otthon végezz számításokat azzal kapcsolatban, hogy mennyi pénzt tudsz szánni jelenleg a vásárlásra, és ne is vigyél magaddal többet annál, így nem lesz esélyed elkölteni azt! Jelölj ki egy napot minden héten, amikor semmire sem költesz! Ha közlekedni szeretnél, akkor válaszd a biciklit vagy a sétálást! Ha autóval szeretnél mégis menni, akkor pedig ne száguldozz! Minél lassabban mész az autóval, annél kevesebb a fogyasztása!

A telefonálás helyett válaszd a skypolást! Főzz nagy tételben, majd fagyaszd le a főztödet! Főzz így a hét minden napjára! Télen öltözz fel vastagon bent a lakásban és a fűtést csak kisebb fokozatra állítsd! Nyugodtan vásárolj turikban is! Rengeteg egyedi és jó minőségű ruhát fogsz találni. Bevásárláskor mindig vigyél magaddal zacskót, így nem kell mindig újra költened. Bár nem drága, de mivel szinte minden nap vásárolunk., így nagyon hamar összegyűlik! Takarításhoz pedig a drága szerek helyett nyugodtan használhatsz szódabikarbónát és ecetet!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs