2021. július 11.
Shleich játékok online vásárlása

Örömmel mesélünk gyermekeknek olyan történeteket, amelyek lehetővé teszik azt, hogy a figurák életre keljenek. Erre a célra szisztematikusan alakítottunk ki partnerségeket különböző területek vállalataival. Ide tartoznak az Universum KidsFilm GmbH, a Blue Ocean Entertainment AG, a Friedrich Oetinger GmbH, a Schmidt Spiele GmbH stb. Együtt ültetjük át tematikus világunkat a híres Schleich-szereplőkkel könyvekbe, folyóiratokba és játékokba, iskolai felszerelésekbe és hangoskönyvekbe, ezáltal életre keltve az alakokat.

[wp_ad_camp_1]

Schleich játékok kaphatóak kedvezményes áron a jatektenger.hu weboldalon, ezért keressen fel minket és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra is számíthat. Most már több mint 50 országban vásárolhat híres játékfigurákat és díszleteket. Németország az egyik legjövedelmezőbb piacunk, de bevételeink több mint felét jelenleg Németországon kívül termeljük. További fontos piacok közé tartozik Észak-Amerika, az Egyesült Királyság és Franciaország. 2018-ban világszerte csaknem 185 millió euró bruttó árbevételt értünk el. Németországban a hetedik helyet foglaljuk el a vezető játékgyártók között, közel 3,5 százalékos piaci részesedéssel, és mi vagyunk az első számú játékfigurák gyártói. Büszkék vagyunk minden figuránkra, de különösen azok minőségére és biztonságára.

Számunkra a minőség már az elején megkezdődik. Kizárólag házon belül dolgozunk ki új termékeket. Ebben a folyamatban figyelembe vesszük a piackutatás eredményeit és a gyermekek kéréseit. Az új figurákat úgy alakítottuk ki, hogy nagy figyelmet szenteljünk a részletekre, ezért időt szánunk rájuk. Tervezőink fényképek, rajzok vagy szakkönyvekben szereplő modellek alapján először tökéletes, művészileg kidolgozott képeket készítenek. Amennyiben többet tudna meg a Schleich játékokról, nézzen be bátran a jatektenger.hu-ra és ismerkedjen meg velük közelebbről.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs