2021. október 09.
Sherlock és Watson a Galaxy 4-en

A Sherlock és Watson egy amerikai eljárási drámasorozat, amely Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes karakterének korabeli frissítését mutatja be. Robert Doherty készítette, és Jonny Lee Miller alakítja Sherlock Holmes szerepét, Lucy Liu pedig Dr. Joan Watsont. A sorozat premierje a CBS -en 2012. szeptember 27 -én volt. A forgatás elsősorban Montrealban, Quebecben és New Yorkban történik. Évadonként 24 epizóddal a második évad végére Jonny Lee Miller lett az a színész, aki a legtöbbet alakította Sherlock Holmes-t televízióban vagy filmben.

Galaxy 4 csatorna műsora és a Sherlock és Watson kezdési időpontja, is megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el ide és tekintse meg ezt a csatornát ingyenesen. A műsor követi Holmes-t, a gyógyuló drogfüggőt és a Scotland Yard korábbi tanácsadóját, amint segíti a New York-i rendőrséget a bűncselekmények megoldásában. A rendőri eljárások iránti közömbössége gyakran konfliktushoz vezet Thomas Gregson kapitánnyal (Aidan Quinn), bár a kettő továbbra is tiszteletben tartja egymást. Holmes-t Dr. Joan Watson (Lucy Liu) kíséri, aki kezdetben józan társa. Egykori sebész, és Sherlock apja bérelte fel, hogy segítsen neki a rehabilitációban. Végül együtt kezdenek dolgozni az ügyein; idővel Holmes tanítványa, majd szakmai partnere lesz.

A sorozat bemutatja Holmes folyamatos konfliktusát is ellenségeivel és egykori szeretőjével, Jamie Moriarty-val (Natalie Dormer). További mellékszerepek: Jon Michael Hill, mint Marcus Bell nyomozó, Rhys Ifans, mint Sherlock testvére, Mycroft Holmes, és John Noble, mint Sherlock apja, Morland Holmes. A sorozat premierje előtt némi kritika érte, mivel szorosan követte a BBC modern adaptációját.  A premier után egy teljes évadra, később pedig további két epizódra hívták be. A második évad premierjét részben a londoni helyszínen forgatták. Ha megtekintené a kezdési időpontokat, nézzen be a musor.tv-re.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs