2021. február 10.
Shell olajok az alkatreszek.hu webáruházból!

A Shell olajokról már mindenki hallott. Nem csak az eredetiségük, hanem a minőségük miatt is érdemes őket megemlíteni. A Shell rengeteg pénzt fordít a ma már élenjáró technológiai kutatásaiba, hogy még kiválóbb olajjal tudják ellátni a vásárlókat. Ha Ön is szeretne Shell olajat vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy rendeljen az alkatreszek.hu webáruházból!

[wp_ad_camp_1]

Shell olajok kapcsán nem árt tudni, hogy melyik típust miért előnyös megvásárolni. Nem titok, hogy a motor abban a pillanatban van a legjobb állapotban, amikor az autó legördül a gyártósorról. Éppen ezért a Shell Helix Ultra olajok teljesítményét úgy tervezték, hogy a motort a gyári tisztasághoz képest a lehető legközelebbi állapotban tartsa. Ezenkívül a Shell Helix Ultra a kopás ellen is elsőrendű védelmet nyújt, ezáltal pedig felülmúlja az ipari szabványok kopásgátlásra, illetve az olajöregedéssel szembeni ellenállásra vonatkozó követelményeit. A Shell Helix Ultra összetételénél fogva csekély mértékű párolgással rendelkezik, ami elősegíti az olajfogyás csökkenését, mivel kevesebbszer kell utántölteni. A Shell Helix Ultra olaj tulajdonságai alacsony hőmérsékleten is igazán kedvezők, aminek köszönhetően az olaj gyorsabban tud áramlani, így a motor hamarabb felmelegszik.

Az úgy nevezett Shell PurePlus technológiának köszönhetően a Shell által gyártott olajok még magasabb szinten képesek a motor védelmét, illetve tisztaságát biztosítani. A technológia által a földgázból olyan alapolajat állítanak elő. amely az ásványi alapolajok szennyeződéseitől teljes mértékben mentesek. Az így létrejövő kristálytiszta alapolajat a Shell által szabadalmaztatott Active Cleansing Technology adalékcsomaggal elegyítik. Bővebb információkért és rendelésért látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs