2019. március 29.
Segítség lerobbantam?

Ha netán lerobbannál nem kell a netet böngészned, egyszerűen csak felmész az Autómentő Kereső weboldalára, megnyomod a segítség gombot, és 3 kattintással azonnal távolsági sorrendben megkapod a közelben lévő autós segélyszolgáltatókat. Sőt mi több beírhatod a címet, hogy hová vagy honnan szeretnél autómentőt.

[wp_ad_camp_1]

Csekkolhatod az árakat és számodra a legkedvezőbbet tudod kiválasztani. Nem mindegy, hogyan jövünk ki a nehéz szituációkból, nem beszélve arról, hogy mennyire terheli meg a pénztárcánkat. A non-stop elérhető ingyenes segítség használatával nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatunk. Célszerű a főoldalon kiválasztani a sofőr funkciót miután megkaptuk a listát.

Hogy miért?

Nagyon egyszerű! Ilyenkor a közelünkben lévő autómentősöket listázza aszerint, hogy ki használ applikációt és ki jár pont arra!

És ez miért jó nekünk?

Nos, azért mert például ha egy szolgáltató Debrecenből megy Győrbe akkor neki már sima ügy a fuvar, hisz leszerződött az illetővel, és megegyeztek már a fuvardíjban. Ilyenkor ha útközben elkapjuk akkor a “helyi” cégek töredékéért elvihet minket A pontból B pontba, ami nem nagy kitérő neki. Semmi mást nem kell tenned mint megjegyezni az Autómentő Kereső márkanevet, és ha szükség van rá akkor ingyen használhatod.

De miért jó ez az Autómentős cégeknek?

A képlet nagyon egyszerű: A rendszer jelenleg még ingyenes, továbbá növelheti vállalkozók jövedelmezőségét. Nem beszélve azokról a segélyszolgáltatókról akik nem rendelkeznek weboldallal, illetve a keresési találatokban csak a sokadik oldalon vannak.

Nekik ez jó reklám lehet, hisz azonnal láthatóvá teszik cégüket és nem kell azon aggódniuk, hogy éppen a sokadik oldalon mikor találnak rájuk.

De a legfontosabb, hogy mindig legyünk körültekintőek, mert akkor a balesetek nagy része elkerülhető!

Itt a megoldás bajbajutott autósoknak.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs