2020. augusztus 29.
RTL Klub műsora

Az RTL Klub egy privát magyar televíziós csatorna, amely országszerte ingyenesen közvetít adást, és amelynek legnagyobb részvényese az RTL Csoport.

[wp_ad_camp_1]

Rtl Klub műsora olvasható bármikor, és teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalon, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ha ön is kedveli az RTL Klub műsorait, hiszen megtekintheti, hogy milyen műsorokat nézhet majd az RTL-en akár egész héten. Rendszeres sugárzása 1997. október 7-én kezdődött, és általános műsorokat sugároz, szórakoztatás és információ átadás céljával. A legnagyobb részvényes eleinte a luxemburgi csoport volt. Az RTL Csoport (49%), amely több kelet-európai országban bővítette üzleti tevékenységét, a fennmaradó részt a Magyar Telekom (31%) és a multinacionális Pearson PLC (20%) között osztották fel. Az RTL Klub tesztjei október 7-én kezdődtek, három nappal a versenytársa, a TV2 után, míg a rendszeres műsorkészítés október 27-én kezdődött. Korai napjaitól kezdve az RTL Klub a fiatal városi közönségnek szánt szórakoztatáson és információkon alapuló programozást választotta, az németországi RTL Televízió képletének megfelelően.

2011. szeptemberben a Magyar Telekom eladta részesedését a magyar kábeltelevíziós csoportnak, az IKO Media Group-nak, amely hozzájárult az RTL Klub számára a speciális csatorna kínálathoz. 2012. október 1-jén az RTL Klub elindította az RTL 2 műsorszolgáltató csatornát, amely a mozifilmre és a szórakozásra szakosodott a piacon. Ha bővebben szeretne olvasni az RTL Klubról és annak műsorairól, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a musor.tv-t, hiszen itt az egész heti műsor megtekinthető, és akár már előre megtervezheti, hogy milyen műsort tekintsen meg a hétvégén az RTL Klubon. Weboldalunkon azt is megtudhatja, hogy melyik műsor milyen korhatárral rendelkezik, és hogy HD minőségben sugározzák e.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs