2015. július 05.
Római fürdő nyugdíjasok számára

Magyarország területén egyre több lehetőség nyílik a nyugdíjasok számára, hogy aktívan ki tudjanak kapcsolódni. A wellness hotelek is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az idősebb vendégek szórakozására és pihentetésére, hiszen számukra nagyon fontos a minőségi szabadidő eltöltése.

[wp_ad_camp_1]

A nyugdíjas hotel római wellnessel várja az idősebb korban lévő vendégeket, akik vágynak a minőségi szabadidő eltöltésre. Egyedülálló módon olyan Antik Római Wellnes hétvégéket szerveznek a Kék Duna Wellness Hotelben, amelyek azt szolgálják, hogy minden olyan luxus kikapcsolódásban részt tudjanak venni az oda látogatók, amely segítségével megújultan térhetnek haza.

Így a nyugdíjas hotel római wellnessel összekötve egy kiváló lehetőség arra, hogy ki tudják próbálni az idősebb vendégek az aromás fürdőzést vagy az illatos masszázst. A hideg és forró fürdők a vérkeringést javítják. Ezek a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményt biztosítanak, amelyek a római korra tekintenek vissza.

A fürdőzésen kívül lehetőség nyílik az Antik Római Wellness hétvégén olyan szauna programban is részt venni a szauna mesterrel, amely után a test és lélek harmonizálását javítja. A szaunán felül lehetőség van kipróbálni a laconium helységet, amely állandó 55-65 fokot biztosít és a szauna ősének is mondható. Az itt eltöltött idő is rendkívül jót tesz szervezetünknek, és segít abban, hogy jól érezzük magunkat.

Amennyiben szeretné kipróbálni a Kék Duna Wellness Hotel nyugdíjasok számára is megszervezett Antik Római Hétvégét korhű környezetben, korabeli öltözetben, római lakomával, foglaljon magának egy helyet a wellnesshotel.hu honlapon. A weboldalon számos képet és információt talál a római fürdőről. Az árakkal kapcsolatban érdeklődhet az ügyfélszolgálaton, ahol minden egyéb kérdésére is választ kaphat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs