2021. augusztus 24.
Reno – Nevada állam egyik legszebb városa

Bár a legtöbb ember Reno-t csillogó üdülőhelyekkel és kaszinókkal köti össze, a város sokkal többre képes, mint puszta játékgépek, pókerasztalok és szerencsejátékok. A szárnyaló Sierra Nevada hegység lábánál elhelyezkedő Reno rengeteg nagyszerű programlehetőséget kínál.

Reno, az állam második legnépesebb városa Las Vegas után, a Truckee folyón fekszik, és gyakran a „világ legnagyobb kisvárosának” hívják. Bár a szórakozási lehetőségek és a kulturális turisztikai látványosságok végtelen sora régóta csábítja a városba a látogatókat, az utóbbi években jelentős technológiai központtá alakult. Ez segített újjáéleszteni elbűvölő Riverside negyedét, amely számtalan virágzó üzletet, művészeti galériát és szép szabadtéri területet tartalmaz. Renoban minden bizonnyal érdemes megállni, ha kiváló síeléssel és snowboardozással akarja tölteni az időt kaszinózás helyett. A 2009 -ben megnyílt ballpark azóta is csábítja a helyieket és a turistákat egyaránt szuper hangulatával és izgalmas játékával. A stadion üléseiről nemcsak csodálatos kilátást élvezhet a makulátlan mezőre, hanem a távolban lévő Sierra Nevada-hegységre is.

A baseballmeccs élvezetén kívül számos kiváló éttermet is kipróbálhat koncertekkel, ünnepségekkel és egyéb sporteseményekkel, amelyeket szintén rendszeresen tartanak a pályán. A Silver Legacy kaszinó sokkal több, mint játékgépek és kártyaasztalok, és a város legjobb szórakoztató és éjszakai életével büszkélkedhet. A Reno szívében található üdülőhely hatalmas tornya és nagy fehér kupolája azonnal felismerhető, különösen azért, mert éjszaka olyan jellegzetesen zölden világít. A gyakran „Smaragdváros” néven emlegetett pazar és fényűző viktoriánus témájú kaszinó 1995-ben nyílt meg, és még mindig a város legmagasabb épületében található. Belül több mint ezer nyerőgép található, amelyeken majdnem ötven asztali játékkal játszhat, és egy pókerterem is rendelkezésre áll.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs