2022. február 07.
Rendeljen melegíthető hajcsavaró terméket a legjobb áron!

Bármilyen hajtípushoz használhat melegíthető hajcsavarókat, de különösen hasznosak a könnyen hulló vékony haj esetében, mivel a göndör fürt hosszabb ideig kötődik, és egy kicsit nagyobb volument érhet el. Ha természetesen göndör haja van, akkor is használhat melegíthető hajcsavarókat. Sérült vagy festett hajra is kiválóak, mivel nincs hőhatás közvetlenül a hajon.

Melegíthető hajcsavaró online várja a probeauty.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és válogasson kedvére a jobbnál jobb hajcsavarók között. A hajcsavaróknak három fő típusa van: műanyagok texturált „markolattal” rendelkező, bársonyos hengerekkel rendelkező és habhengerekkel rendelkező hajcsavarók. Bármelyik típust választja is, az teljesen az Ön preferenciája, de ha finom haja van, valószínűleg a műanyag típusra lesz szüksége, mivel ezek segítenek a hajának jobban a helyén maradni. A bársonyos hengerek minden textúrához kiválóak, míg a habhengerek különösen gyengédek a sérült vagy száraz hajon. Ügyeljen arra, hogy kövesse a választott készletre vonatkozó utasításokat, de az alapfeltevés meglehetősen egyszerű. Győződjön meg róla, hogy a haja száraz vagy nagyrészt száraz, majd vigyen fel hővédő szert, amíg megvárja, amíg a hajcsavarók felmelegednek. Ha készen van, tekerje a haj egy részét a henger köré, és rögzítse. Becsavarhatja az egész fejét azonos méretben és irányban a „készebb” megjelenés érdekében, vagy felváltva mindkét irányba haladhat a természetesebb kinézetű hullámokért.

Az időtartam, ameddig fent szeretné hagyni őket, változó (ismét nézze meg az útmutatást), de a szakértők általában azt javasolják, hogy körülbelül 12 percig hagyják őket a hajon. Tekerje ki, a fürtjeit hajlakkal vagy texturizálóval kezelje, mielőtt kihúzza őket, és már meg is kapta a tökéletes hullámokat. További információkért és részletekért keresse fel még ma a probeauty.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs