2021. november 02.
Rendeljen builder gel terméket jó áron

Lehet, hogy az építőzselé nem olyan kemény, mint az akril, de rugalmasabb és erősebb is lehet. A természetesebb megjelenésű körmök érdekében az építőzselét gyakran előnyben részesítik az akrillal szemben, mivel gyorsan felvihető magas fényű felülettel. A gél arra is kiváló, hogy segítsen a könnyen töredezett körmökkel rendelkező ügyfeleknek megőrizni természetes körömhosszukat.

Builder gel online jó áron várja a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és megtalálhatja a teljes kínálatot a kiszállítási részletekkel együtt.  Mennyi ideig tart az építő gél? Az építőzselével készített manikűr akár három hétig is eltarthat, de ez gyakran attól függ, hogy melyik márkát használja, és milyen jól alkalmazza – valamint, hogy mennyire távolítja el a régi bevonatot. Természetes körmökre felhordva erős és egészséges alapra van szükség. Sok ügyfél azt hiszi, hogy a zselés köröm kevésbé károsítja a körmét, mint az akril körmök. Az építőzselé rugalmassága azt jelenti, hogy kisebb valószínűséggel okoznak törést. Ha áztatószert használ, az eltávolítás során is minimalizálható a sérülés, mivel kevesebb reszelésre és polírozásra lesz szükség.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az akril különösen rossz a körmök számára! Ha a kliensek nagyon puha körmökkel rendelkeznek, az akrilok páncélt kínálnak a védelmére. Mindaddig, amíg megfelelően képzett körömtechnikus alkalmazza, ápolja és távolítja el őket, a zseléknek és az akriloknak egyaránt biztonságosnak kell lenniük. Ha ügyfele még mindig nem tudja eldönteni, hogy melyiket válassza, tartson kéznél néhány képet a legjobb munkájáról, hogy megmutassa nekik, milyen különböző megjelenéseket hozhat létre velük. Körömtechnikusként valószínűleg önnek is meglesz a kedvence, amellyel dolgozhat. Egyes körömtechnikusok szeretik a rugalmasságot és a kontrollt amit az építőzselé nekik nyújt. Bővebb leírásért és builder gel rendelésért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs