2020. július 30.
Reem Acra ruhák 2021-ben

Az optimizmus napjainkban ritka dolog. Reem Acra pusztító veszteségei után, melyeket kevesen tudnának felfogni és elfogadni, váratlan és nyugodt módon sikerült az optimizmus és az öröm köré összpontosítania a teljes 2021-es kollekcióját.

[wp_ad_camp_1]

A kollekcióban helyet kapott egy csodás minimalista fehér ruha, amely kiegészítette a felemelő színpalettát és a játékos szalagokat, amelyek a sziluetteket átfogó díszekkel színesítettek meg. “Nem tudtunk olyan ruhát kitenni, ami nem szórakoztató” – mondta Acra a Zoomon keresztül. Kombinálta a márka különleges alkalmi esszenciáját a nők által most keresett boldog és hétköznapi szempontokkal – könnyű kávézós viseletek, munkaruhák, Pop Art, valamint rövidebb hosszúságú és tágas szabások mini gyűjteményein keresztül. A különlegesen szélesre vágott nadrág és a nőies, rózsaszín színű jacquardból készült játékos kombináció különleges, mégis megközelíthető darab volt, amely átmeneti minőséggel rendelkezett otthoni vagy jövőbeli eseményekhez.

“Úgy gondolom, hogy egy ilyen időszakban az a helyes, ha azt tesszük, amit meg kell tenni, amit meg lehet tenni, és amit úgy érzel, hogy a márkának és az ügyfeleknek megfelelő” – mondta a divattervező. „Még mindig mosolygok, ha ránézek a kollekcióra. Abban a helyzetben vagyunk , amikor ennél rosszabb nem lehet, de pozitív ember vagyok, és gondolkodnom kell mindezek mellett, hogy egyre jobb kollekciókat dobjunk piacra. Nem veszítem el a reményt. Ez a kollekció a boldogságom és a reménységem. ” A Reem Acra ruhák nem a legelterjedtebbek a többi nagy márka mellett, viszont aki egyszerű, de mégis játékos ruhákat keres magas minőségben, az egyáltalán nem fog csalódni a Reem Acra 2021-es kollekciójában ahol érdekes, mégis szórakoztató ruhákat találhat minden alkalomra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs