2019. március 31.
PVC szalagfüggöny a terek elválasztására

Ipari területeken, különféle gyárakban lehet látni a PVC szalagfüggönyt, mely univerzális felhasználásának köszönhetően számos problémára nyújt megoldást. Így hát nem csoda, hogy a modern ipari területeken szívesen alkalmazzák.

[wp_ad_camp_1]

PVC szalagfüggöny egy roppant univerzális termék, hiszen a különböző hőmérsékletű terek elválasztásának gazdaságos módja, ezenkívül korlátozott mértékben hangszigetel, valamint megakadályozza a por terjedését. További előnye még a PVC szalagfüggönynek, hogy ellenáll a csapadéknak. A PVC függönyök lehetővé teszik a munkások, valamint a targonca könnyed áthaladását is. A PVC szalagok azonnal záródnak, így a különböző hőmérsékletű terek tökéletes elválasztásra kerülnek, így a hideg, meleg levegő nem fog ki-beáramlani. Ez pedig roppant energiatakarékos megoldás. Az ipari függönyök egyedileg kerülnek legyártásra a sajátos igényeknek és feltételeknek megfelelően. Mindenhova más méret kell, valamint az sem mindegy, hogy milyen fajtájú PVC függönyt szereltet fel, éppen ezért egyedi kialakításra van szükség.

A thermo-trade.hu weboldalon számos különböző típusú és színű ipari függönyt tekinthet meg. Vannak ugyanis olyan színű PVC függönyök, melyeken szinte lehetetlen átlátni, például a fekete vagy fehér színű ipari függönyökön.  Bizonyos ipari területeken szükség van speciális PVC függönyökre, például fagyálló vagy tűzálló PVC függönyökre. Ugyanakkor rendelhető UV-szűrős hegesztőfüggöny is zöld, valamint bronz barna színben. Természetesen rendelhető elhúzható szalagfüggöny is, ehhez vegye fel a kapcsolatot a thermonet-trade.hu ügyfélszolgálatával és kérjen személyre szabott árajánlatot. További információkért látogasson el a thermonet-trade.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs