2020. december 11.
Profi önterülő aljzatkiegyenlítés

Az önterülő keveréket elsősorban a szőnyeg, fa, kő, csempe és egyéb végső burkolatok padlófelületének simításához és felállításához használják. Repedések javítására és betonfelületek gőzhengerítésére is szolgál.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés az epo-trend.hu weboldalon érhető el méghozzá pénztárcakímélő áron, így ha az ön padlójának is erre lenne szüksége, akkor nézzen be hozzánk bátran.  Vannak különféle önterülő vegyületek, amelyek számos esetben speciális felhasználási területekkel rendelkeznek. A leggyakoribb típusok a víz és az akril alapúak. A vízalapú önterülő vegyületet általában hideg és tiszta vízzel keverik, amelynek mennyisége a hőmérséklet és a padló felszívódása függvényében módosítható. Másrészt egy akrilalapú önterülő vegyületet az egyenértékű folyékony polimerrel kombinálni kell. Ezek az önterülő keverékek ideálisak a kültéri vagy a beltéri homlokzathoz, 0,04 – 0,4 hüvelyk vastagságúak, és kifejezetten keverőszivattyúval vagy kézzel történő telepítésre tervezték. Az önterülő keverék felhasználásra kész keverékben kerül forgalomba, és viszonylag könnyen alkalmazható. 10-25 perc alatt könnyedén felviheti egy felületre, a használt márkától és a lefedendő területtől függően.

Ne kombináljon cementet, meszet vagy gipszet az önterülő keverékhez, az magától végzi majd el a munkát! Ezenkívül, amikor a keverék elkezd kötni, ne adjon hozzá több vizet. Az alkalmazásához nincs szükség speciális felszerelésre vagy szokatlan eszközre. Ideális esetben a felület felhasználása után 24 órával használható. Az önterülő vegyület száradási ideje azonban eltérő hőmérsékletektől függően változhat. Tudjon meg többet a Morfico önterülő vegyületekről az epo-trend.hu weboldalon, és itt az önterülő aljzatkiegyenlítés árát is megtekintheti.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs