2022. április 19.
Profi Gelone beszerzése az internetről

A gelone egyfázisú gél egy sűrű konzisztenciájú gél, amely biztosítja a könnyű munkavégzést és a körömlemez modellezését. Kezdőknek különösen ajánlott, mert konzisztenciája nagy mértékben lehetővé teszi a termék irányítását anélkül, hogy oldalra ömlene.

Gelone rendelhető a marilynails.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, tehát kattintson ide és megtalálhatja a gelone gélek teljes kínálatát a kiszállítási részletekkel együtt. A zselét nagy rugalmasság jellemzi, illeszkedik a természetes körömlemezhez, és az üvegszál használatának köszönhetően – a gelone termékek rendkívül tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. A gélt úgy tervezték, hogy a formán és a hegyeken egyaránt működjön. A gelone gél savmentes formulája érzékeny bőrű és allergiára hajlamos emberek számára is használható. UV és LED rendszerekben is megkeményedik. A fehér szín meghódítja a természetes körömlemez színét, gyönyörű megjelenést kölcsönözve annak, anélkül, hogy sárgulna, és emellett lehetővé teszi a zselé gyors kidolgozását még fehér körömsablonokon is. A gelone egyfázisú körömzselé tixotrópia hatású gél. A Tiksotropia vagy az úgynevezett “folyadék memória” a termék változó konzisztenciáját biztosítja.

Ennek köszönhetően a körömre felvitt sűrű zselé és ecsettel történő fejlesztése után átmenetileg ritkábbra változtatja konzisztenciáját, megkönnyítve ezzel a modellezést és az alakítást. A köröm kialakítása után a gél ismét sűrűvé válik és a helyén marad. A részletes laboratóriumi vizsgálatok lehetővé tették a gél soha nem látott szintre való bevezetését. Fehér egyfázisú gelone gél kapható tehát nálunk körömmodellezésre, magas azonnali igazodási tulajdonságokkal, közepes viszkozitású. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs